Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werkenbij-site

Gebruik een werkenbij-site die werkt. Laat jouw vacatures opvallen en maak het kandidaten makkelijk.

De website draagt bij aan jouw employer branding, terwijl je kandidaten supersimpel laat solliciteren. De website ziet er goed uit, werkt vlekkeloos en verzamelt alles op één plek.

Integreer de website voor vacatures met het Ubeeo ATS. Dat kan met een werkenbij-site die wij ontwikkelen, met een WordPress-plugin of als een externe ontwikkelaar al een website bouwde. Daar doen we helemaal niet moeilijk over.

Integreer de website zoals jij wilt

De werkenbij-site gebruik je precies zoals je wilt.
Laat externe kandidaten en eigen medewerkers solliciteren. Gebruik geavanceerde automatisering of houd het juist lekker simpel. Met Ubeeo werkt het zoals jij wilt, dus heel gebruiksvriendelijk.

Wij bouwen jouw werkenbij-site in WordPress. Kies uit stijlvolle sjablonen, die we tot in detail aanpassen aan de huisstijl van jouw bedrijf. Combineer ons frisse webdesign met een naadloze integratie.

We integreren moeiteloos met iedere WordPress-website. Daarvoor gebruiken we een speciale plugin die we zelf ontwikkelden. De plugin stelt veel van de integratie alvast automatisch in. Hoe dat er op de website uit komt te zien bepaal je gewoon zelf, in overleg met een eventuele externe webbouwer.

Gebruik je een ander CMS of heeft een externe webbouwer de werkenbij-site gerealiseerd? Zij maken dan de integratie. Ubeeo begeleidt de integratie, bijvoorbeeld met uitgebreide technische informatie en een online overleg bij de start van het project. Bovendien heeft de webbouwer altijd één aanspreekpunt bij Ubeeo.

Oo – 3

Interne vacatures: intranet of eigen website

Gebruik het intranet of een eigen website voor interne vacatures. Jij bepaalt, dus ook of je eigen medewerkers voorrang geeft of hen specifiek informeert. Benut onze integraties of laat Ubeoo een mini-website bouwen voor intern gebruik.

Wil jij extra aandacht voor jouw employer brand?

Oo – 1

Slimme sollicitatieformulieren

Gebruik op de Werken bij-site slimme sollicitatieformulieren. Dankzij killer questions, scoringsvragen of een multisectie-formulier stem je het formulier af op het aantal reacties dat je verwacht.

Oo

Mobiel solliciteren

Met onze werkenbij-site of website integratie maak je het kandidaten makkelijk om mobiel te solliciteren. Alle formuleren zijn standaard adaptive en responsive, dus die schalen mee met het scherm van de kandidaat. Zij kunnen moeiteloos op hun smartphone of tablet solliciteren.

En ontbreekt nog het cv of wil de kandidaat de sollicitatie later afmaken op een PC? Geen probleem, iedere sollicitant ontvangt automatisch een e-mail om weer verder te gaan