Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mobiel solliciteren

Alle formulieren volledig adaptive en responsive

Mobiel solliciteren vormt de standaard voor steeds meer organisaties. Mobiele telefoons en tablets horen bij de belangrijkste apparaten waarop kandidaten solliciteren. Al onze formulieren zijn altijd volledig adaptive en responsive. Bovendien kunnen kandidaten mobiel starten en de sollicitatie later op een PC afmaken.

Makkelijk mobiel solliciteren

Dankzij adaptive en responsive formulieren schalen die automatisch mee met het scherm dat een kandidaat gebruikt. Het formulier vult zich tot de breedte van het scherm, en de lettergrootte past zich automatisch aan. Dat betekent dat kandidaten op iedere smartphone en iedere tablet gebruiksvriendelijke formulieren gebruiken.

Daarnaast kun je eventueel verplichte documenten optioneel maken bij mobiel solliciteren. Kandidaten kunnen verder met de sollicitatie, ook als ze nog geen cv of motivatiebrief kunnen uploaden via Dropbox of een andere cloud-service.

Kandidaten die hun locatie delen kunnen op de mobiele werkenbij-site meteen zien welke vacatures er in de buurt beschikbaar zijn. Ze geven zelf de maximale afstand op, waarna er een overzicht van vacatures in de omgeving verschijnt.

Mobiel starten en op de PC afmaken

Kandidaten kunnen starten op een mobiele telefoon of tablet, om de sollicitatie daarna op een PC af te maken. Dus staan er nog vragen open in één van de secties? Of ontbreken de bij te voegen documenten nog? Door de sollicitatie later op een PC af te ronden kunnen kandidaten die alsnog compleet maken.

Kandidaten ontvangen automatisch een e-mail als ze mobiel solliciteren, maar de sollicitatie nog niet afmaken. Dat herinnert ze aan de ontbrekende documenten of antwoorden op openstaande vragen.

Kandidaten die liever direct op een PC solliciteren kunnen de vacature vanaf een mobiel apparaat aan zichzelf doorsturen. Zo zijn ze wel op de hoogte, wek je de interesse én bied je een mogelijkheid om het op de gewenste manier aan te pakken.