Zoek
Sluit dit zoekvak.

ATS in de cloud met databeveiliging

Geen omkijken naar zowel hardware als software.

Ubeeo is een ATS in de cloud. Dat biedt jou als gebruiker enorme voordelen, omdat je geen omkijken hebt naar beheer, de beveiliging, updates en upgrades van de IT-infrastructuur. De cloud bespaart tijd en kosten. Bovendien biedt de cloud flexibiliteit en schaalbaarheid.

Waarom in de cloud?

Dankzij de cloudomgeving werkt het Ubeeo ATS als Software-as-a-Service (SaaS). Je gebruikt ons recruitmentsysteem zonder omkijken naar zowel de hardware als de software binnen de IT-infrastructuur. Wij zorgen dat het werkt.

GTT Tier 1-cloudservers in Amsterdam

Dat wil zeggen, wij zorgen dat onze recruitmentsoftware werkt.
De hardware-infrastructuur kopen we al meer dan 10 jaar in bij GTT/ Exadata. Zij werden door Gartner aangewezen als Leader in het Magic Quadrant for Cloud Enabled Managed Hosting. Dat betekent dat ze gelden als stabiele aanbieder die doorlopend innoveert. Onze software draait op hun servers in Amsterdam, binnen een wereldwijd Tier 1-netwerk.

Databeveiliging als hoogste prioriteit

Databeveiliging heeft zowel onze als hun hoogste prioriteit. GTT/Exadata blokkeert hardwarematig alle onrechtmatige, onregelmatige en doeloverstijgende acties. De database- en webserver zijn fysiek gescheiden en hebben beide een eigen firewall.

Ubeeo ATS bouwden we op Oracle’s databasetechnologie, gecombineerd met Java. Oracle implementeert ieder kwartaal Critical Patch Updates (CPU’s).

Onze software schrijven we volgens een vast protocol. Dat protocol checken we met Outpost24 SWAT Service doorlopend op de OWASP top-10 internetbedreigingen. Bovendien worden we regelmatig getest door externe bureaus.

Maximale beschikbaarheid met automatische back-ups

We nemen uitgebreide voorzorgsmaatregelen om maximale beschikbaarheid te garanderen. Toch kan er systeemuitval plaatsvinden door situaties waarop wij geen invloed hebben. In die uitzonderlijke situaties volgen we een stappenplan om onze software zo snel mogelijk weer operationeel te hebben.

Zowel de hardware, software als het netwerk zijn ontworpen om tijdens hardware-defecten beschikbaar te blijven. We gebruiken daarvoor bijvoorbeeld hardware redundancy, twee stroomvoorzieningen en twee noodstroomvoorzieningen binnen een fault tolerant cluster met automatische fall-over.

Alle dataopslag doen we op een beheerde SAN-omgeving met gemirrorde disks (RAID-5). Er worden dagelijks automatisch complete back-ups op tape gemaakt, van zowel de web- als de databaseserver. Die back-ups worden op een co-locatie opgeslagen. Op die co-locatie draait ook een schaduwomgeving.

Performance-monitoring

Continue performance-monitoring deelt transacties in drie klassen in:

  • >60 seconden
  • >20 seconden
  • <20 seconden

Alle transacties die langer dan 20 seconden duren worden geanalyseerd. Vervolgens nemen we de oorzaak van de vertraging weg.