Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ubeeo recruitmentsoftware

Ideaal voor het MKB.

Ubeeo maakt solliciteren makkelijk, zowel voor kandidaten als voor organisaties. Samen met Van Spaendonck en hun Loket.nl en CoPilot ontwikkelden we een versie speciaal voor het MKB. Ontdek onze oplossing voor recruitmentsoftware, speciaal voor het midden- en kleinbedrijf.

Kies voor CoPilot van Van Spaendonck of gebruik Loket.nl via de grote accountantskantoren. Ervaar het gemak van Ubeeo, met innovaties en maximaal gebruiksgemak zoals we dat in middelgrote en grote organisaties aanbieden.

Wij vinden dat ook kleine organisaties daar gebruik van moeten kunnen maken. Daarom werken we samen met Van Spaendonck, die dat via de eigen labels voor ons in de markt zet. Samen staan we sterker, dus ontdek Van Spaendonck en CoPilot. Of vraag naar Loket.nl.

Maak solliciteren makkelijk

Onze samenwerking voor recruitmentsoftware voor het MKB maakt solliciteren makkelijk. Kandidaten hebben weinig tijd, hebben vaak meerdere sollicitaties lopen en steken daar het liefst zo min mogelijk tijd in. ‘Don’t make me think’, is het credo.

De grote meerderheid solliciteert online. En belangrijker nog, een groeiend aantal kandidaten doet dat mobiel. Dat vraagt om soepele online en mobiele systemen, die precies werken zoals de gebruiker dat verwacht.

Laat kandidaten solliciteren door een QR-code of een link aan te bieden. Wie de code scant of de link aanklikt kan direct starten met de sollicitatie. Iedere klik minder is voor kandidaten een reden minder om vroegtijdig af te haken.

Laat kandidaten mobiel starten met hun sollicitatie, om het eventueel op de PC af te maken. Of om de sollicitatie sowieso later af te maken, bijvoorbeeld als diegene op dit moment het cv niet voor handen heeft.

Oo – 3

Promoot op vacaturesites en met Google for Jobs

Bereik met Ubeeo via Van Spaendonck en hun CoPilot of Loket.nl moeiteloos zoveel mogelijk kandidaten. Promoot vacatures op de bekendste vacaturesites, integreer met Google for Jobs en met LinkedIn.

Combineer ons frisse webdesign met een naadloze integratie.

Oo – 1

Kort op de bal: aandacht voor het sollicitatieproces

Zit steeds boven op de bal, met maximale aandacht voor het sollicitatieproces. Dankzij de duidelijke agendaplanning zie je nooit meer iets over het hoofd. En gebruik automatische contactmomenten, zodat je daar zelf niet meer aan hoeft te denken.

Oo

AVG-proof en kostenefficiënt

Onze recruitmentsoftware is vanuit de kern 100% AVG-proof. Dat vinden wij belangrijk, zodat jij daar minder omkijken naar hebt. Je werkt veilig en volgens de wettelijke bewaartermijn. Bovendien betaal je alleen voor wat je nodig hebt, dus dat werkt wel zo kostenefficiënt.