Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Online assessments

Beoordeel objectief en maak de beste keuze uit kandidaten.

Online assessments geven meer inzicht in de vaardigheden en (soft) skills van kandidaten. Ondertussen voorkomen ze onbewuste vooroordelen, dus dragen de assessments bij aan inclusief werven. Dankzij objectieve scores omzeil je onbewuste subjectieve indrukken van recruiters en hiring managers.

Ubeeo als concertmeester

Een online assessment kan tests bevatten zoals cognitieve vaardigheidstests, persoonlijkheidstests, vaardigheidstests en situationele beoordelingstests. In Ubeeo breng je al die tests samen om de online assessments vanuit één plek te beheren.

Profiteer van onze koppelingen met de aanbieders van online assessments.

Oo – 3

Volg de voortgang

Nodig kandidaten vanuit Ubeeo uit voor het online assessment. Volg de voortgang van kandidaten en ontvang automatisch de resultaten als zij die afronden. De resultaten variëren van een simpel wel of niet geslaagd tot specifieke scores van gemeten competenties.

Neem makkelijker weloverwogen beslissingen, op basis van de resultaten van assessments en krijg inzicht in de kandidaten met de beste scores en resultaten, om met hen de volgende stap te zetten.

Ubeeo is helemaal ingericht op inclusief werven.

Oo – 1

Matching voor volgende vacatures

Gebruik de resultaten uit assessments, met toestemming van de kandidaat, voor betere matching bij volgende vacatures. Blijkt een kandidaat niet de beste keuze voor deze vacature? Laat de resultaten meewegen in een volgende matching bij een nieuwe vacature. Voeg de assessment-score toe aan de rest van het kandidatenprofiel.

Oo

Eén systeem voor alle kandidaten

Ook andersom werkt Ubeeo heel eenvoudig, dus voor al jouw kandidaten. Zij bekijken en volgen hun volledige sollicitatieproces op één plek, inclusief de online assessments en resultaten. Kandidaten starten hun online assessment bovendien gewoon vanuit het kandidaten-portal.