Zoek
Sluit dit zoekvak.

Matching

Ubeeo stelt jou de meest geschikte kandidaat voor.

Maak het jezelf makkelijk bij een nieuwe vacature. Wij doen voor jou het werk, zodat jij alleen de beslissing nog maar hoeft te nemen.

Ubeeo analyseert welke kandidaat in de kandidatendatabase het best past bij een nieuwe vacature. Bekijk in één oogopslag wie er het best past of welke kandidaten je het best voor een gesprek kunt uitnodigen. Match op basis van de vacaturetitel, vacaturetekst en zelfs soft skills en eigenschappen.

Maak het jezelf makkelijk

Waarom zou je zelf één voor één kandidaten beoordelen als Ubeeo dat voor je kan doen? Maak het jezelf makkelijk met onze matching-module. Voer een nieuwe vacature in en ontvang automatisch suggesties voor de beste match.

Bij iedere kandidaat toont de module een matching-score. Of draai het om, en bekijk per kandidaat welke openstaande vacatures daar het best bij passen. Zo vind je eenvoudig wat je zoekt, zonder dat je daar zelf tijd en moeite in hoeft te steken.

Onze matching-module vergelijkt kandidaten met de vacaturetitel, vacaturetekst en de locatie. Ubeeo herkent synoniemen en ‘begrijpt’ wat er staat, voor een goede match tussen de vacature en beschikbare kandidaten in de database.

En vind je het woon-werkverkeer voor een vacature heel bepalend of is werkervaring belangrijker? Dan geef je die elementen gewoon meer gewicht. De matching-module houdt er dan rekening mee.

Oo – 3

Matchen op soft skills en vaardigheden

Match vacatures en kandidaten (of andersom) daarnaast op soft skills en vaardigheden. Gebruik assessment-aanbieders waarmee we integreren om de matching-module verder uit te breiden. Dat blijkt binnen bedrijven bijvoorbeeld heel waardevol om interne mobiliteit te stimuleren.

Met ons ATS kan je echt inclusief werven.

Oo – 1

Interne mobiliteit

Behoud kennis en ervaring binnen de organisatie. Laat eigen medewerkers als eerste solliciteren of bied herplaatsings- of mobiliteitskandidaten een nieuwe uitdaging binnen de organisatie. Onze module voor interne mobiliteit richt de blik naar binnen.

Oo

Talentpool

Maak talentpools aan met kandidaten die je voor specifieke vacatures wilt bewaren. Gebruik een tag voor een talentpool. Wijs die tag toe aan kandidaten die over de juiste talenten beschikken of een interessante eigenschap delen.