Zoek
Sluit dit zoekvak.

Candidate experience

Waar kandidaten dolblij van worden. Zo’n ervaring: die creëer je met Ubeeo.

Als alles klopt, soepel op elkaar aansluit en feilloos samenwerkt merk je daar niets van. Maar onder de motorkap is er goed over nagedacht.

Zo is het ook met de candidate experience. Dankzij onze inzet neem je frustrerende hordes weg bij jouw kandidaten. Een walk in the park, dat is waarmee je als werkgever scoort.

 

Bied kandidaten het beste

Bied een geweldige candidate experience, omdat het klopt. Van vacature tot arbeidsvoorwaardenvoorstel en op een werkenbij-site die werkt: met Ubeeo is het fijn solliciteren.

We optimaliseren op microniveau, omdat we de processen zelf regelmatig doorlopen. En het dus merken als het apenstaartje niet standaard in het toetsenbord staat bij iemand die mobiel solliciteert.

De complete experience vanaf de vacature tot en met het arbeidsvoorwaardenvoorstel klopt. We hebben de verschillende stappen eindeloos doorlopen, om niets over het hoofd te zien. Technisch koppelt het feilloos en werkt het uitstekend samen. En met slimme reminders voorkom je no-shows en zijn kandidaten precies op tijd op de juiste plek voor hun gesprek.

Gebruik een werkenbij-site die werkt. Laat jouw vacatures opvallen en maak het kandidaten makkelijk. Integreer de website voor vacatures met het Ubeeo ATS. Dat kan met een werkenbij-site die wij ontwikkelen, met een WordPress-plugin of als een externe ontwikkelaar al een website bouwde. Daar doen we helemaal niet moeilijk over.

De experience van kandidaten voelt soepel, verloopt snel en is meetbaar beter. Wij maken het volledige proces meetbaar en hebben de hordes die kandidaten ervaren altijd verwijderd. Het resultaat is een fijne sollicitatie-ervaring, die kandidaten bindt en boeit. Je houdt ze makkelijker vast, tot indiensttreding of afwijzing.

Oo – 3

Moeiteloos mobiel solliciteren

Laat kandidaten mobiel solliciteren of in ieder geval mobiel starten. Het toetsenbord van hun smartphone past zich automatisch aan het invulveld aan en dankzij formulieren in twee delen is het uploaden van een cv niet langer een afhaakmoment. Uiteraard werk je volledig AVG-proof, dankzij zakelijke WhatsApp en andere mobiele communicatie vanuit Ubeeo.

Combineer ons frisse webdesign met een naadloze integratie.

Oo – 1

Compleet kandidatenportaal

Kandidaten maken na de sollicitatie hun persoonlijke profiel aan in het kandidatenportaal. Ze hebben daar hun profiel met aangeleverde documenten en alle informatie. Dat geldt bijvoorbeeld voor de originele vacaturetekst en hun sollicitatie, de huidige status, assessments en alle communicatie. Dat verbetert de ervaring, omdat kandidaten altijd alles bij de hand hebben.

Oo

Echt inclusief werven

Versterk jouw werkgeversmerk door anoniem en echt inclusief te solliciteren. Dat levert bij onze klanten bovendien betere resultaten op, zeggen ze zelf. Je moet het ervaren om erin te geloven. Met Ubeeo werf je echt inclusief en verbeter je zowel de candidate experience als de prestaties van jouw recruitmentafdeling.