Zoek
Sluit dit zoekvak.

Doorontwikkeling

Omdat er altijd van alles verandert.

De arbeidsmarkt, jouw wervingsvraag en de technologie: er verandert altijd wel iets. Wie stilstaat verliest de aansluiting met de doelgroep. Daarom is het ontwikkelproces onderdeel van onze oplossing. Dat is agile met beide voeten op de grond. Op z’n Rotterdams dus.

Aandacht voor blijvende trends

Er bestaat waarschijnlijk geen softwaremarkt waarin trends elkaar sneller opvolgen dan voor recruitment. Sommigen verdwijnen weer net zo snel als ze verschenen, terwijl anderen het werk blijvend veranderen. Onze jarenlange ervaring helpt ons de aandacht te richten op blijvende trends  die thuishoren in ons ATS.

Drie teams die doorontwikkelen

Doorontwikkeling zit ingebakken in het DNA van het Ubeeo ATS. Het ontwikkelproces is onderdeel van onze recruitmentoplossing. Met drie teams (frontoffice, backoffice en integratie) leveren we iedere 14 dagen een verbeterde versie op. Zo blijft het ATS steeds in de pas lopen met de belangrijkste ontwikkelingen in de recruitmentwereld.

Stap voor stap

Grote veranderingen veroorzaken vaak veel onrust. Dat geldt in het bijzonder voor software. Dankzij onze doorlopende doorontwikkeling veranderen we stap voor stap, met kleine aanpassingen. Zo wennen gebruikers geleidelijk aan nieuwe functionaliteiten. Dat verkleint het risico op fouten en vergroot het draagvlak bij iedereen die ermee werkt.

Ben je benieuwd naar de meest recente trends waar we aan werken? Stel ons je vragen. Dan nemen we snel contact met je op.