Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Referrals

Laat medewerkers kandidaten aanbevelen.

Als medewerkers zelf niet willen solliciteren maar wel een geschikte kandidaat kennen kunnen ze die aanbevelen. Ubeeo ondersteunt referrals. Het zijn verwijzingen van medewerkers naar kandidaten die passen bij het profiel dat je zoekt voor een vacature.

Met één druk op de knop aanbevelen

Een speciale Referral-knop bij vacatures maakt het medewerkers makkelijker om daarvoor iemand aan te dragen. Gebruik Referrals bij (interne) vacatures, waarvoor je een breder publiek zoekt. Zodra medewerkers vacatures zien waarvoor ze iemand kennen kunnen ze diegene aanbevelen.

De Referral-knop past daarnaast goed op een pagina op het intranet met uitleg over het Referral-programma. Leg medewerkers uit hoe je graag via hen zoekt naar nieuwe kandidaten. En waarom dat ook voor hen mogelijk een interessante aanbeveling is.

Informatie over de aandrager én de kandidaat

Ubeeo ondersteunt Referrals op allerlei manieren. Gebruik een Referral-knop bij vacatures of richt een speciale uitlegpagina in. Wij verzamelen informatie over zowel de aandrager als de voorgestelde kandidaat. Je kunt zelfs automatische e-mails instellen om de communicatie binnen het Referral-programma te stroomlijnen.