Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jobmarketing

Met Ubeeo vind je gemakkelijk de kandidaten die je zoekt.

Bereik een grote en generieke doelgroep op LinkedIn en Indeed of zoek veel meer niche naar een specifieke doelgroep. Ubeeo biedt één complete oplossing voor job marketing.

Zo vind je de kandidaten die je zoekt met Google for Jobs, met directe en vaste doorplaatsingen of met effectieve campagnes. In Ubeeo komt het allemaal samen.

Ubeeo is jouw complete oplossing

Jij kiest het juiste kanaal en schrijft de inhoud van de vacaturetekst. Ubeeo helpt daarbij. Laat het taalgebruik in vacatureteksten analyseren en gebruik tools die solliciteren mobiel en makkelijker maken. Zo bied je kandidaten de beste candidate experience.

Gebruik job marketing zoals het bedoeld is. Vind vanuit één ATS alle kandidaten die je zoekt. In Google for Jobs, via LinkedIn, met vaste en directe doorplaatsingen en met effectieve campagnes.

Deel vacatures heel eenvoudig via alle sociale media en maak het kandidaten makkelijk om te solliciteren. Wij zorgen ervoor dat het achterin de backoffice allemaal klopt en goed binnenkomt.

Maak jouw recruitment marketing meetbaar met Google Analytics. Ubeeo houdt precies voor je bij wat je wilt weten, zodat jij inzicht hebt in wat er belangrijk is en betere beslissingen neemt.

Oo – 3

Google for jobs

Gebruik Google for Jobs voor meer bereik met jouw recruitment marketing. In Ubeeo vul je de vacaturekenmerken in die daarvoor nodig zijn, zoals de locatie, het type dienstverband en eventueel het salaris. Daarnaast voer je heel eenvoudig een Google for Jobs-titel in voor betere vindbaarheid met jouw vacature (SEO).

Combineer ons frisse webdesign met een naadloze integratie.

Oo – 1

Directe en vaste doorplaatsingen

Gebruik Ubeeo voor directe doorplaatsingen, dankzij koppelingen met LinkedIn, Indeed, Monster en Talent.com. En gebruik Ubeeo voor vaste doorplaatsingen op andere jobboards waar je vacatures wilt plaatsen. Dat kan standaard met Mimir, zodat je jouw vacatures gewoon vanuit één plek beheert en bijhoudt.

Oo

Draai effectieve campagnes

Bepaal per campagne hoeveel publiciteit je daarvoor wilt. Ubeeo integreert met bijvoorbeeld VONQ en Brockmeyer. Gebruik hun campagnemodules en beheer jouw campagnes voortaan overzichtelijk vanuit één plek.