Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kandidaten beoordelen

Snel en efficiënt.

In verschillende fasen van het selectieproces moeten kandidaten worden beoordeeld: door recruitment als onderdeel van de voorselectie, door een hiring manager na een interview of door een selectiecommissie na een interviewronde. Ubeeo biedt met mappen een unieke manier om het beoordelingsproces te ondersteunen.

Oo – 1

Voorselectie door recruitment? Snel en efficiënt!​

Als een voorselectie nodig is, wil recruitment dat graag zo snel en efficiënt doen. Het kandidatenoverzicht biedt recruiters de mogelijkheid om door cv’s, motivatiebrieven en/of sollicitatieformulieren te lopen. Kandidaten kunnen zeker in deze fase eenvoudig worden geselecteerd om vervolgens in bulk af te wijzen.

Oo – 3

Simpel oordelen met duimpjes

De simpelste vorm van beoordelen is met behulp van duimpjes. Duimpje omhoog en de kandidaat gaat door naar de volgende ronde. Duimpje omlaag en de procedure stopt. En weet je het nog niet zeker, dan is een handje voldoende. Elke beoordeling kan voorzien worden van een opmerking. En beoordeel je met meerdere mensen, kan één iemand worden aangewezen voor de eindbeslissing.

Combineer ons frisse webdesign met een naadloze integratie.

Oo – 1

STAR-methodiek? Beoordelingsvragen!

Naast de beoordeling met duimpjes is het mogelijk om beoordelingsvragen toe te voegen. Deze vragen kunnen gekoppeld worden aan competenties en fase van het selectieproces. Binnen selectiecommissies kan elk lid zijn of haar oordeel toevoegen op basis van een 10-puntschaal. Er wordt per kandidaat een gemiddelde score berekend per vraag en over alle vragen.

Oo

Snelle verwerking van resultaten

Na de beoordeling kunnen de kandidaten door recruitment verwerkt worden: slecht beoordeelde kandidaten afwijzen en goed beoordeelde kandidaten uitnodigen voor de volgende ronde. Deze stappen kunnen vanzelfsprekend in bulk uitgevoerd worden.