Zoek
Sluit dit zoekvak.

Recruitment voor retail

Speciaal voor winkels, supermarkten en retailketens.

Hoe trek je makkelijker nieuw personeel aan voor de winkels? Bied ze de beste candidate experience. Wij zijn trots als retailorganisaties waarvoor we werken ons vertellen dat ze hun winkel gelukkig niet noodgedwongen hoeven te sluiten door personeelstekort.

Dankzij korte formulieren en mobiel solliciteren maak je het kandidaten veel makkelijker. Bovendien bereik je ze via WhatsApp, als ze hun telefoon niet opnemen en e-mail niet lezen. Ondertussen gebruik je net zo makkelijk referrals als Google for Jobs en de belangrijkste job-boards.

Ubeeo is jouw Applicant Tracking System (ATS) voor werving en selectie. Dat geldt voor nieuwe kandidaten van buitenaf als voor alle interne mobiliteit. Wij maken het je makkelijk om vacatures in te vullen, dankzij software die tot in de puntjes klopt.

Wij begrijpen retailers

Vertrouw medewerkers om tot op winkelniveau zelf vacatures plaatsen, zonder benodigde training. Iedereen kan ermee werken, bijvoorbeeld om kassa- en verkoopmedewerkers te werven. Bovendien gebruiken we korte formulieren, vonden we het mobiel solliciteren opnieuw uit en spreek je kandidaten gewoon via WhatsApp.

Een kort formulier is een sterk formulier. Kandidaten hebben weinig tijd en raken snel afgeleid. Ieder extra invulveld is een reden om af te haken. Daarom houden we het kort en kunnen kandidaten mobiele sollicitaties later op de computer afmaken.

Hoe bereik je kandidaten die hun e-mail niet lezen en de telefoon niet opnemen? Veel retailorganisaties worstelen met het contact met hun nieuwe kandidaten. Daarom gebruik je bij ons net zo makkelijk WhatsApp, vanuit één communicatieplatform.

Vraag bestaande medewerkers om anderen aan te raden. Gebruik referrals zoals het bedoeld is, dus laagdrempelig en eenvoudig. Jouw verkoopmedewerkers, kassamedewerkers en ander personeel kent waarschijnlijk de volgende ideale kandidaat.

Oo – 3

Ideaal bij veel vacatures en gebruikers

Retailorganisaties nemen relatief veel nieuw personeel aan. Het verloop is hoog, door het type werk dat een groot deel van de vacatures beslaat. Dat is met Ubeeo geen probleem. Je betaalt een vaste prijs op basis van de organisatieomvang, ongeacht hoeveel vacatures je plaatst.

"Hoe Kwantum en Leen Bakker haar personeelstekorten overwon"

Oo – 1

Mobiel solliciteren opnieuw uitgevonden

Meer dan 50% van alle sollicitaties begint mobiel. Begint, omdat het vaak aan een goede candidate experience ontbreekt. Bij ons kunnen kandidaten hun sollicitatie mobiel starten, om die daarna op de computer af te ronden. Handig, bijvoorbeeld als je vraagt om een cv.

Oo

AVG-proof en ISO-gecertificeerd

Natuurlijk werken we helemaal AVG-proof. En jij dus ook, zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt. Dat is wel zo makkelijk en bovendien compliant met de huidige regelgeving. Ook zijn we ISO-gecertificeerd, dus bieden we gegarandeerde kwaliteit als het gaat om onze processen. 

Een greep uit ons klantenbestand