Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MVO? Dat doen we gewoon.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent rekening houden met de effecten van je bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Ubeeo heeft geen officieel MVO-beleid. Wij vinden dat je sommige dingen gewoon moet doen.

Kinderen een handje helpen

Hulp is vaak dagelijks nodig en gewoon in de buurt. Zo sponsort Ubeeo ontbijt en lunch op Rotterdamse scholen via Vrienden van het Rode Kruis. Daarnaast steunen wij een Rotterdams school in het speciaal onderwijs, zodat zij met de klas op schoolreis kunnen. En jaarlijks sponsoren wij een team in Giro di Kika.

Oo – 1

Ondernemers een handje helpen

Ondernemen is niet altijd gemakkelijk, maar in Nederland nog altijd een stuk gemakkelijker dan in Afrika. Ubeeo is al jaren ambassadeur van het ondernemers voor ondernemers programma van Oxfam Novib. Hiermee helpen wij in Afrika mensen met een ondernemersdroom.

Klimaat een handje helpen

Ubeeo voert al jaren een actief beleid om het aantal reiskilometers te beperken: medewerkers wonen in en rond Rotterdam, kunnen tot twee dagen per week vanuit huis werken en meetings met prospects en klanten worden zoveel als mogelijk online gehouden. Onze CO­­2-uitstoot meten we met de duurzaamheidsmonitor van Visma | Yuki en Visma | SmartTrackers. En deze compenseren wij via JustDiggit. Zij werken samen met lokale boeren aan de vergroening van Afrika met simpele, natuurlijke oplossingen. Een geweldig initiatief om de aarde af te koelen.