Zoek
Sluit dit zoekvak.

Arbeidsvoorwaardenvoorstel

Sneller overeenstemming over arbeidsvoorwaarden.

Wie tot 10 kan tellen kan met Ubeeo een arbeidsvoorwaardenvoorstel opstellen. Voorkom dat dit nog langer veel tijd kost. En voorkom daarmee dat kandidaten te laat opzeggen, waardoor ze pas volgende maand in dienst kunnen treden. Stel met Ubeeo in anderhalve minuut een arbeidsvoorwaardenvoorstel op dat klopt.

Een arbeidsvoorwaardenvoorstel in anderhalve minuut

Anderhalve minuut. Dat is hoe snel je voortaan een juridisch kloppend en duidelijk arbeidsvoorwaardenvoorstel opstelt, dat je bovendien laat controleren om fouten te voorkomen.

Maak het jezelf makkelijk met Ubeeo. Het maakt niet uit of je met één, met geen of met meerdere CAO’s werkt. Aan de hand van de vacature staat er automatisch een arbeidsvoorwaardenvoorstel voor je klaar. Het opstellen daarvan is voortaan een invuloefening.

Uiteraard ondersteunt Ubeeo ingroeischalen, salaris op basis van uren en salaris op basis van voltijdsequivalent (fte) en alle secundaire arbeidsvoorwaarden die je wilt toevoegen.

Vertrouw op het vier-ogenprincipe

Het arbeidsvoorwaardenvoorstel is een juridisch bindend document. Daarin wil je geen fouten maken. Daarom stelt Ubeeo een kloppend voorstel aan je voor, dat je met simpele keuzevelden zelf personaliseert.

Vervolgens laat je het voorstel eenvoudig beoordeling voor goedkeuring. Dankzij het vier-ogenprincipe zien jullie niets over het hoofd. Aanpassingen doen je gewoon waar die nodig zijn. Je hoeft geen volledig nieuw arbeidsvoorwaardenvoorstel op te stellen.

Past perfect op een presenteerblaadje

Een arbeidsvoorwaardenvoorstel is geen contract. Dus voorkom juridisch jargon en eindeloze voorwaarden die niemand leest.

Het voorstel past perfect op een presenteerblaadje. De automatisch gegeneerde PDF in gebruiksvriendelijke lay-out in de huisstijl van jouw organisatie vat precies samen wat er voor de kandidaat belangrijk is.

Akkoord in het kandidatenportaal

Kandidaten ontvangen het voorstel in hun kandidatenportaal. Daar bekijken ze het voorstel, keuren ze het goed of stellen ze er hun vragen over. Keurt de kandidaat het arbeidsvoorwaardenvoorstel goed? Dan start de onboarding. Dat kan zelfs automatisch.