Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voor eigen medewerkers

Vacatures op een intranet of interne website

Geef eigen medewerkers voorrang bij vacatures of informeer ze specifiek over interne vacatures. Gebruik je het intranet om intern kandidaten te werven of wil je hen dezelfde ervaring bieden als op een Werken bij-websites? Gebruik onze integratie of laat Ubeeo een mini-site voor vacatures ontwikkelen.

Integreren of apart ontwikkelen

Medewerkers intern laten solliciteren via het intranet vraagt om een geavanceerde integratie. Het gaat om maatwerk, waar daardoor veel tijd en kosten in gaan zitten.

In plaats daarvan ontwikkelen we voor veel van onze klanten een mini-site voor vacatures. Het is een Werken bij-website, speciaal voor interne vacatures. Het helpt medewerkers eenvoudig te solliciteren, en hun sollicitaties automatisch op te nemen in de Candidate Journey.

RSS-feed met de vacatures

Plaats een link naar de mini-website op het intranet, om medewerkers op interne vacatures te wijzen. Op de website kunnen zij vacature-alerts instellen en het kandidatenportaal gebruiken zoals op een Werken bij-website.

Of gebruik onze meegeleverde RSS-feed om actuele vacatures automatisch op het intranet te tonen. Het lijstje vacatures plaats je op die manier precies waar medewerkers die makkelijk kunnen vinden.

Integreren en uitbreiden met referrals

Zoek je een intranet-integratie voor vacatures voor eigen medewerkers? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Bovendien kun je de integratie uitbreiden met onze module voor referrals.