Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ubeeo recruitmentsoftware

Ideaal voor organisaties van 250 tot 1.000 medewerkers.

Als recruitmentsoftware goed werkt wil je daar alleen maar meer gebruik van maken. Daarom berekenen wij geen extra kosten als je de smaak te pakken hebt. Gebruik Ubeeo voor alle vacatures en alle kandidaten die je wilt laten solliciteren. Onbeperkt.

Ubeeo koppelt met meer HR- en andere systemen dan jij kunt bedenken. Integreer ons ATS met een werkenbij-site die echt werkt, tot bij de grootste organisaties van Nederland. Bovendien hebben we mobiel solliciteren heruitgevonden, nog voordat het populair werd.

Bied kandidaten een pauze-knop voor hun mobiele sollicitaties, laat ze zelf hun interviews inplannen en voorkom no-shows. Kies Ubeeo voor ijzersterke employer branding, voor meer koppelingen dan je kunt bedenken en recruitmentsoftware die eindelijk meetbaar maakt wat je echt wilt weten.

Automatiseer en optimaliseer: bespaar tijd

Bespaar kostbare tijd. Niet door zelf te automatiseren, maar omdat wij dat alvast voor je hebben gedaan. Ubeeo is standaard alvast gebruiksvriendelijk voor je ingericht. Houd uren per week over, dankzij een logische workflow met kandidaten die interviews plannen en automatische reminders.

Kandidaten solliciteren via een QR-code of link, gewoon mobiel. Dat wil zeggen, ze starten mobiel en drukken gewoon op de pauze-knop als dat nodig is. Dan maken ze de sollicitatie op hun PC af, bijvoorbeeld om een cv toe te voegen. En die pauze-knop? Die hoeven ze natuurlijk niet eens zelf in te drukken, wij slaan de voortgang automatisch voor ze op.

Nodig kandidaten uit om zelf hun interview te plannen, op een moment dat het hen uitkomt. Zij krijgen tijdslots voorgesteld op basis van de beschikbaarheid van jouw recruiters en HR-afdeling. Daar heb jij dus geen omkijken naar, terwijl je het goed regelt en bouwt aan een sterker employer brand.

Dankzij automatische reminders voor kandidaten voorkom je no-shows, dus werk je veel efficiënter. Bovendien ontvangen kandidaten een handige routeplanner, zodat ze precies weten waar ze moeten zijn. Of plan interviews via Teams en Google Meet, inclusief automatische video-link.

Oo – 3

Employer branding met een werkenbij-site die echt werkt

Laat een werkenbij-site bouwen die echt werkt, integreer met een bestaande website of laat de webbouwer een website ontwikkelen. Bij ons bepaal je gewoon zelf. Jij houdt de touwtjes in handen. Wij zorgen ervoor dat het naadloos integreert. Net als bij de grootste organisaties van Nederland, die ook kozen voor Ubeeo.

Al jouw jobmarketing regel je vanuit Ubeeo

Oo – 1

Meer koppelingen dan je kan bedenken

Ubeeo integreert naadloos met meer applicaties dan je kunt bedenken. En dat bedoelen we letterlijk. Dus bedenk maar waarmee je zou willen koppelen. En ontdek dan dat je er vast nog een aantal was vergeten.

Oo

Meetbaar en makkelijker: wij hebben het huiswerk gedaan

We zijn programmeurs, dus als het meetbaar en makkelijk moet zet je ons in onze kracht. Wij hebben het huiswerk alvast voor je gedaan, zodat jij eindelijk kunt meten wat er echt toe doet. Richt het dashboard in met data waarmee je werkelijk ziet wat er wel en niet werkt.

Oo – 1

De begeleiding die je verdient

Zonder stabiel fundament geen bouwwerk waarop je kunt vertrouwen. Daarom nemen we 13 weken de tijd voor de implementatie. Dat biedt de begeleiding die je verdient, met aandacht voor wat er echt belangrijk is. En die weken? Die zijn om voordat je het weet, dus we verspillen geen moment zodra we van start gaan.