Zoek
Sluit dit zoekvak.

Google for Jobs

Vacatures vanuit het ATS in Google for Jobs

Gebruik Google for Jobs als handig verlengstuk voor het ATS en de vacaturesite. Dankzij een naadloze integratie zet je vacatures eenvoudig door en bereik je een breder publiek. Onze detail-implementatie maakt het jou makkelijk, om soepel door te plaatsen.

Aandacht voor alle benodigde vacaturekenmerken

Bij de implementatie van Google for Jobs houden we rekening met alle belangrijke vacaturekenmerken. Met aandacht voor de locatie, het type dienstverband en eventueel het salaris verzamel je automatisch de informatie die er nodig is.

Dat betekent dat Google for Jobs automatisch de benodigde informatie verzamelt, om de vacature te tonen. Wij zorgen voor alle benodigde onderdelen, zodat de vacature bij Google for Jobs dezelfde professionele uitstraling heeft als op de eigen vacature of Werken bij-site.

Unieke (SEO)titel voor Google for Jobs

Het is mogelijk om een unieke titel voor de vacature voor Google for Jobs in te stellen. Gebruik een kortere en extra duidelijke titel. Of optimaliseer voor SEO, voor betere vindbaarheid in de Google for Jobs-zoekresultaten. Je kunt een andere titel invoeren dan de titel die je gebruikt voor de vacature op de website.