Zoek
Sluit dit zoekvak.

Carrière

Vacatures bij Ubeeo in Rotterdam.

Bij Ubeeo bouwen en verkopen we recruitment software om het volledige werving en selectieproces te ondersteunen. Voor onze klanten en hun kandidaten.

Wij maken recruitment software gemakkelijk

Ubeeo ondersteunt het volledige werving en selectieproces: vanaf arbeidsmarktcommunicatie tot en met het opstellen van het contract van de nieuwe medewerker.

Ondanks het feit dat Ubeeo uit één broncode bestaat (Oracle) en als dienst wordt geleverd, is er veel ruimte om de applicatie aan te passen aan de wensen van de klant. De applicatie is volledig configureerbaar. We ontwikkelen continu nieuwe functionaliteiten. Soms op verzoek van klanten, maar vaak omdat we dat soort verzoeken juist voor willen zijn: altijd op zoek naar manieren om voorop te lopen en vernieuwend te blijven.

De applicatie is gebouwd op Oracle en Java technologie. Data wordt opgeslagen in een Oracle database, de systeemlogica is geschreven in een combinatie van Oracle PL/SQL en Java. Voor de weergave op het scherm wordt gebruik gemaakt van ExtJS.

Thuis of op kantoor werken

Vanuit onze vestiging in Rotterdam (25 mensen) werken wij voor een prachtig klantenbestand, waaronder Albert Heijn, de Mandemakers Groep, Totalcare (CSU, T-Zorg, Zizo), ‘s Heeren Loo, T-Mobile, Gemeente Utrecht, Erasmus Universiteit en de Nederlandse Spoorwegen.

In Rotterdam hebben we een kantoor in het mooie Hulstkampgebouw aan de Maas. Vanuit huis werken is ook een optie, dat doen we ook regelmatig. We houden contact met elkaar via Slack en mail. We hopen elkaar binnenkort weer vaker op kantoor te zien, want echt bij elkaar in de buurt zijn, heeft toch toegevoegde waarde!

Wat vinden wij belangrijk?

Onze samenwerking binnen Ubeeo is gebaseerd op 5 simpele principes: Afspraak is afspraak, een deadline moet je halen, geniet van je vrijheid, vertrouw elkaar en zorg ervoor dat werken leuk is!

We moeten natuurlijk eerlijk zijn hier. Hoe kan jij anders beslissen of onze werkwijze jou aanspreekt? Dus moeten we ook toegeven dat het niet altijd lukt om volgens alle 5 die principes te werken. Wij missen ook wel eens een deadline en als iemand urenlang heeft zitten puzzelen aan een moeilijke query of aan een heel specifieke oplossing voor een klant, lijkt ‘leuk’ misschien niet altijd aan de orde. Maar ja. Wij willen niet zomaar ‘nee’ zeggen op een vraag van een klant. Ook niet als het onmogelijk lijkt. Eigenwijs dus. Maar zo leren en verbeteren we steeds meer en dat is echt een goede reden om iedere dag weer met plezier aan het werk te gaan.

Waar worden wij blij van?

Van leuke nieuwe dingen bouwen, de applicatie verder verbeteren, de solliciteer-ervaring van kandidaten vergroten en het gebruiksgemak voor recruiters te verbeteren, van moeilijke vragen van klanten, van zomaar een middag met een paar collega’s net zolang ‘pielen’ totdat een site precies zo werkt als we willen…

Wij willen je heel graag spreken als je…

  • minimaal een afgeronde HBO opleiding hebt;
  • ervaring hebt opgedaan met Oracle en met Java programmeren;
  • Je niet schrikt van termen als ExtJS, PL/SQL en Spring. Sterker nog, je weet wat je ermee kunt doen en vindt het leuk om ermee aan de slag te gaan.
  • goed Nederlands en Engels spreekt en schrijft;
  • (en… niet allergisch bent voor Cesar, onze kantoor-labrador)

Lijkt het je wat om bij ons te werken?

Bel dan met Barbara van Nimwegen via telefoonnummer 010- 820 29 10.

Onze vacatures