Zoek
Sluit dit zoekvak.

Recruitment voor het onderwijs

Speciaal voor scholen en universiteiten.

De beste kandidaten haken af bij een belabberde candidate experience, vooral in het (hoger) onderwijs. Een sterk werkgeversmerk maakt het verschil. Kies met Ubeeo voor een gebruiksvriendelijk ATS met slimme en geavanceerde mogelijkheden.

Combineer pre-selectievragen met online assessments om de beste kandidaten te werven en te selecteren. En gebruik onze slimme oplossingen om te zoeken en matchen, ook anoniem en dus inclusief. Dat werkt zowel individueel als voor commissies die kandidaten beoordelen.

Werf nationaal en internationaal, zowel extern als intern. Ubeeo is er voor interne mobiliteit en voor vacatures die je via Google for Jobs of job-boards een breed bereik wilt geven. Vergroot je zichtbaarheid en versterk het werkgeversmerk, gewoon vanuit één oplossing.

Wij begrijpen het onderwijs

We leveren onze recruitmentsoftware aan allerlei onderwijsinstellingen. Dat geldt voor hogescholen en voor universiteiten, dus we spreken dezelfde taal. Werf via job-boards, via social media of intern op het eigen intranet. Het werkt allemaal net zo eenvoudig en integreert naadloos.

Bied kandidaten de beste candidate experience. Die hebben we van A tot Z uitgedacht, om het kandidaten steeds zo makkelijk mogelijk te maken. Zonder hobbels om af te haken houd je ze eenvoudiger vast, om geen waardevol talent verloren te laten gaan.

Laat ons een werkenbij-site ontwikkelen of koppel Ubeeo aan een bestaande website. Wij integreren zonder problemen en regelen bovendien de (door)meetbaarheid. Zo weet je straks precies wat er werkt. En waarom het werkt.

Vergroot eenvoudig je bereik dankzij onze directe koppelingen met Meesterbaan voor middelbare scholen, Werkenbijhogescholen voor hogescholen en met Academic Transfer voor universiteiten. Vind via die jobboards voor het onderwijs de kandidaten die je zoekt.

Oo – 3

AVG-proof en ISO-gecertificeerd

Jij werkt automatisch AVG-proof, omdat wij daarvoor ons huiswerk doen. Zo weet je zeker dat het klopt volgens de laatste regels. Bovendien zijn we ISO-gecertificeerd, dus hanteren we processen volgens de belangrijke kwaliteitsstandaarden daarvoor.

Combineer ons frisse webdesign met een naadloze integratie.

Oo – 1

Voor de totale onderwijsinstelling

Gebruik Ubeeo voor de volledige onderwijsinstelling, inclusief alle faculteiten. Laat ze beter met elkaar samenwerken, dankzij één oplossing die voor iedereen werkt. Versterk daarmee bovendien het bredere werkgeversmerk.

Oo

Ook bij interne mobiliteit

Werf net zo makkelijk onder eigen medewerkers als onder externe kandidaten. Ubeeo helpt de interne mobiliteit binnen de onderwijsinstelling te verbeteren. Wij helpen talent loyaal te houden, dankzij een fijne candidate experience als ze een nieuwe uitdaging zoeken.

Een greep uit ons klantenbestand