Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Employer branding

Al jouw communicatie in jouw employer brand

Het helder overbrengen van het employer brand (het werkgeversimago) vormt een belangrijke eerste stap bij het vinden van de juiste kandidaten. Een goede eerste indruk van de bedrijfswaarden, cultuur en collega’s is voor kandidaten belangrijk. Ze willen immers weten of zij wel (of juist niet) bij een organisatie passen. 

De Werken-bij site als basis van jouw employer brand

De werken-bij site vormt vaak het centrale punt van de werving, meestal is het bekijken van die site één van de eerste stappen die potentiële kandidaten nemen. Het is daarmee bepalend voor het imago van je organisatie als werkgever; de employer brand. Een goed verzorgde en gebruiksvriendelijke werken-bij site is essentieel.

Wij maken gebruik van technieken en werkwijzen die zorgen voor een naadloze aansluiting van de (corporate) website of werken – bij site met Ubeeo ATS. Vindbaarheid van vacatures, het creëren van een positieve ‘user experience’ en het handhaven van de gewenste huisstijl, staan hierbij centraal.

Is de werken-bij site aan vernieuwing toe? Dan ben je bij Ubeeo aan het juiste adres. Ook voor compleet nieuwe werken-bij sites combineren wij het beste van techniek, interaction design en brand design.

Alle communicatie vanuit Ubeeo in gewenste look & feel

Met ons recruitmentsysteem kun je emails naar kandidaten gepersonaliseerd versturen. Door slechts een aantal velden in te vullen in het backoffice, stuur je iedere sollicitant een nette, persoonlijke email. In de gewenste huisstijl: helemaal in stijl met employer brand. Zo besteed je minder tijd aan de recruitmentadministratie, maar je zorgt er wel voor dat het op de sollicitant goed over komt.

Naast alle emails die je vanuit Ubeeo naar je kandidaten verstuurt is ook gedacht aan het arbeidsvoorwaardenvoorstel. De automatisch gegeneerde PDF in gebruiksvriendelijke lay-out in de huisstijl van jouw organisatie vat precies samen wat er voor de kandidaat belangrijk is.

Ook de interne communicatie maak je via Ubeeo helemaal op orde; automatische systeemmails en alle overige interne emails staan netjes in de eigen huisstijl.