Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recruitment marketing

Creëer een employer brand dat klopt.

Kandidaten vinden, binden en boeien: Ubeeo is meer dan een trackingsysteem. Creatieve arbeidsmarktcommunicatie voor een sterk werkgeversmerk.

Laat zien wie je als werkgever bent en waar je voor staat. Versterk het werkgeversmerk voor kandidaten die je wilt aantrekken. Gebruik Ubeeo in jouw huisstijl en met alle informatie, assessments en communicatie op één centrale plek.

Maak het kandidaten makkelijk en professionaliseer de employer branding van jouw organisatie.

Jouw huisstijl voor álle uitingen

Verbeter jouw employer branding door de huisstijl overal door te voeren. In alle uitingen. Dat versterkt de verbinding met nieuwe kandidaten en oogt vertrouwd. Met Ubeeo sluit het allemaal naadloos op elkaar aan.

Gebruik een werkenbij-site die werkt. Laat jouw vacatures opvallen en maak het kandidaten makkelijk. De website ziet er goed uit, werkt vlekkeloos en verzamelt alles op één plek. Laat externe kandidaten en eigen medewerkers solliciteren. Gebruik geavanceerde automatisering of houd het juist lekker simpel. Met Ubeeo werkt het zoals jij wilt, dus heel gebruiksvriendelijk.

Breng alles voor kandidaten samen in één kandidatenportaal. Ze hebben daar hun profiel met aangeleverde documenten en alle informatie over de vacature en hun sollicitatie, de huidige status, de communicatie en de historie. In de eigen huisstijl van jouw organisatie oogt het bovendien direct professioneel.

De werkenbij-site en het kandidatenportaal werken op desktop, tablet én mobiel. Communiceer in één stijl via alle verschillende kanalen en op alle apparaten. Van jobmarketing tot referrals en van interview tot online assessment: met Ubeeo combineer je het tot één geheel voor een professionele uitstraling.

Oo – 3

Meetbaar succesvol

Maak het volledige sollicitatieproces meetbaar, dankzij perfecte koppelingen tussen alle onderdelen. Integreer het ATS met het sollicitatieformulier, job boards en de werkbij-site. Meet moeiteloos welke kanalen de beste resultaten opleveren. Ubeeo is ingericht voor GA4.

Versterk jouw werkgeversmerk met een branded werken-bij site.

Oo – 1

Versterk jouw werkgeversmerk

Een sterk werkgeversmerk en optimaal imago bij kandidaten: dat is waar je met Ubeeo voor zorgt. Maak het kandidaten makkelijk en bied een vertrouwd kandidatenportaal waarin zij steeds terugkeren. Met alle informatie op één plek en alles in de huisstijl van jouw organisatie professionaliseer je recruitment marketing.