Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ubeeo recruitmentsoftware

Ideaal voor organisaties met 1.000+ medewerkers.

Ubeeo blijft overeind als recruitmentprocessen complexer worden. Niet voor niets kiezen de grootste organisaties, onderwijs- en zorginstellingen onze recruitmentsoftware. Als de aantallen vacatures, kandidaten en gebruikers toenemen zijn wij op ons best.

Ubeeo komt standaard met uitstekende begeleiding en support. Dat geldt voor gebruikersvragen die we direct beantwoorden en ingewikkelder uitdagingen die we direct oppakken als dat nodig is. Wie zoekt naar het beste dat er beschikbaar is zou Ubeeo op z’n minst moeten overwegen.

Speciaal geconfigureerd voor complexe recruitmentprocessen

Onze recruitmentsoftware staat als een huis, maar laat zich
ondertussen configureren als een Zwitsers zakmes. We configureren de software speciaal voor jouw organisatie of instelling, met aandacht voor ieder proces en alle specifieke voorkeuren die er spelen.

Bedenk waarmee je allemaal wilt koppelen. En ontdek dan dat we nog veel meer koppelingen bieden, waar je nog niet eens aan had gedacht. Van partnerships tot integraties: wij hebben het geregeld.

Wij zijn gewend om op het hoogste niveau samen te werken met veeleisende organisaties. Ubeeo is de recruitmentsoftware voor grote aantallen en complexe processen. Wij maken het makkelijk met software die werkt.

We kennen wet- en regelgeving, net als andere vereisten binnen de zorg, het onderwijs en binnen het bedrijfsleven. Met aandacht voor compliance bewijzen we dat we weten wat de grootste organisaties vragen van een Applicant Tracking System (ATS).

Oo – 3

Bij grote aantallen vacatures, kandidaten en gebruikers

Als het aantal vacatures, kandidaten en gebruikers toeneemt groeien wij in onze kracht. Dat is waar we sterk in zijn, vooral als andere oplossingen beginnen te haperen. Wie hoge eisen stelt aan een werkenbij-site, referrals en de integratie met jobboards is bij ons aan het juiste adres.

Laat kandidaten met gemak mobiel solliciteren.

Oo – 1

Professionele arbeidsmarktcommunicatie

Bouw verder aan het employer brand. Gebruik een sterke werkenbij-site die echt werkt en bied kandidaten de beste Candidate Experience. Professionaliseer de arbeidsmarktcommunicatie.

Oo

Met uitstekende support

Stel een korte vraag over het gebruik van Ubeeo aan onze Live Support of vraag het onze eigen ontwikkelaars als er meer moet gebeuren. Dankzij directe lijnen met onze programmeurs-keuken lossen we op wat er aan de hand is. Of zijn we je zelfs een stap voor.

Een greep uit ons klantenbestand