Zoek
Sluit dit zoekvak.

Procesversnellers

Krijg meer gedaan in minder tijd.

Kan het sneller? Kan het goedkoper? Of kan het automatisch? Het zijn de vragen waardoor we vaak pragmatische oplossingen voor alledaagse problemen in het recruitmentproces vinden. Op deze pagina vind je een aantal van onze procesversnellers.

Sneller contact met sollicitanten

Het is frustrerend als je snel contact wilt opnemen met een goede kandidaten en het lukt niet. Steeds meer sollicitanten nemen hun telefoon niet op als het telefoonnummer niet bekend voorkomt. Of zij lezen hun mailbox onregelmatig. Wat helpt is onze WhatsApp-koppeling. Je kunt snel een bericht sturen. En whatsappjes worden over het algemeen wel snel beantwoord.

Oo – 3

Sneller interviews inplannen

Het inplannen van interviews een tijdrovende processtap? In Ubeeo ATS kan je standaard kandidaten en interviewers uitnodigen. Zij krijgen dezelfde soort uitnodiging als wanneer je direct vanuit Outlook en Google Calendar een uitnodiging verstuurt. En het kan nog sneller! Via real-time scheduler kunnen kandidaten zelf een tijdslot kiezen waarop zij kunnen.

Laat kandidaten met gemak mobiel solliciteren

Oo – 1

Sneller overeenstemming over arbeidsvoorwaarden

Het aanmaken van een arbeidsovereenkomst kost vaak veel tijd. Omdat kandidaten aan het eind van de maand moeten opzeggen, kan het door vertraging zomaar een maand langer duren voordat iemand in dienst komt. Ubeeo ATS biedt de mogelijkheid om alle relevante arbeidsvoorwaarden in een duidelijk voorstel aan de kandidaat aan te bieden. Hierdoor kunnen zij sneller hun huidige baan opzeggen.

Oo

Sneller inzicht in de competenties van kandidaten

De kwaliteit van matches wordt beter als naast werkervaring, locatie en vaardigheden ook competenties meegenomen kunnen worden. Inzicht in competenties vereist vaak een (online) assessment. Deze assessments kosten veel tijd en zijn te duur om aan het begin van het recruitmentproces in te zetten. Dat geldt niet voor Traicie. Met Traicie worden competenties in kaart gebracht via het cv en de motivatiebrief.