Zoek
Sluit dit zoekvak.

Recruitment voor de zorg

Speciaal voor ziekenhuizen en zorginstellingen.

De snelgroeiende en steeds veranderende zorgsector vraagt om flexibiliteit. Nergens anders solliciteren zoveel kandidaten mobiel, dus liggen daar enorme kansen. Met Ubeeo voer je (kosten)efficiënt personeelsbeleid, zowel voor vaste medewerkers en freelancers als voor vrijwilligers, BBL, BOL en alle anderen.

Wie meerdere locaties managet en zowel zittend personeel als nieuw talent kansen wil bieden heeft een flexibele recruitmentoplossing nodig. Wij spreken de taal van de zorg, omdat we al jarenlang voor zorginstellingen werken. Daarom hebben we natuurlijk ook de benodigde certificeringen, om veilig en volgens de normen te werven.

Ons Applicant Tracking System (ATS) is in combinatie met een werkenbij-site de beste keuze in de zorg, dankzij slimme matching en met gebruiksvriendelijke opties voor jobmarketing en referrals. Maak het jezelf makkelijk om kandidaten te beoordelen, interviews te plannen, online assessments af te nemen en een helder arbeidsvoorwaardenvoorstel aan te bieden.

Wij begrijpen de zorg

We spreken dezelfde taal, omdat tal van zorginstellingen Ubeeo al gebruiken. Dat geldt voor kleine en grote zorgorganisaties. Als je veel waarde hecht aan veilige systemen, gebruiksvriendelijkheid en een vaste prijs voor alle medewerkers én vrijwilligers en anderen kies je voor Ubeeo.

We werken helemaal AVG-proof, dus daarover hoef jij je geen zorgen te maken. Sterker nog, wij denken alvast drie stappen vooruit zodat jij er niet mee bezig hoeft te zijn. Dankzij onze inzet voldoe je precies aan alle vereisten.

We zijn ISO27001-gecertificeerd. Dat is in ons geval waardevoller dan een NEN7510-certificering, omdat we geen patiëntgegevens verwerken en die certificering dus geen meerwaarde biedt. Bovenop de ISO27001-certificering hebben we ook de ISO27017-certificering voor clouddiensten en de ISO27018-certificering voor privacybescherming.

Ubeeo helpt je nieuwe kandidaten te werven en te selecteren. Bovendien gebruik je onze oplossing net zo makkelijk voor interne mobiliteit. Gun medewerkers als eerst de kans om te solliciteren of zet programma’s op specifiek voor interne sollicitaties.

Oo – 3

Makkelijker en sneller werven

Profiteer voor de werving van nieuw zorgpersoneel van onze slimme opties en optimale gebruiksvriendelijkheid. De werkenbij-site ontwikkelen we gewoon in WordPress. Of we koppelen Ubeeo aan een website die je al hebt laten maken. Ook de matching, job marketing en referrals werken bij ons vooral heel eenvoudig, zodat je er meteen mee aan de slag kunt.

Combineer ons frisse webdesign met een naadloze integratie.

Oo – 3

Mobiel solliciteren opnieuw uitgevonden

Meer dan 70% van alle sollicitaties in de zorg begint mobiel. Begint, omdat het vaak aan een goede candidate experience ontbreekt. Bij ons kunnen kandidaten hun sollicitatie mobiel starten, om die daarna op de computer af te ronden. Handig, bijvoorbeeld als je vraagt om een cv.

Oo – 1

Selecteer de beste kandidaten

Beoordeel kandidaten aan de hand van online assessments en stel sollicitatiegesprekken voor op locatie of via Teams. Nodig kandidaten uit met één druk op de knop. Dankzij automatische reminders via e-mail, SMS en/of WhatsApp verminder je no-shows. Bovendien kiezen kandidaten gewoon zelf een beschikbaar tijdslot voor de afspraak.

Oo

Aandacht voor employer branding

Bouw aan een sterker werkgeversmerk in de zorg. Trek makkelijker nieuwe kandidaten aan en verhoog de loyaliteit bij bestaande medewerkers. Presenteer jezelf professioneel, terwijl wij bij Ubeeo het ingewikkelde werk doen. Gebruiksvriendelijk en geschikt voor de zorg: wij begrijpen wat er voor zorginstellingen belangrijk is.

Een greep uit ons klantenbestand