Zoek
Sluit dit zoekvak.

Recruitment voor de (lokale) overheid

Speciaal voor gemeenten, provincies en de overheid.

Kies een Applicant Tracking System (ATS) dat precies aansluit op de behoeften van (lokale) overheden. Ubeeo is de keuze van steeds meer overheidsorganisaties. We zijn ISO-gecertificeerd, werken volledig AVG-proof en zijn WCAG2.1AA-compliant.

Gebruik selectiecommissies, voor zowel nieuwe kandidaten als bij interne mobiliteit. We integreren naadloos met alle bekende HR-systemen, zoals AFAS, ADP en Visma. Ondertussen maken we het zowel lokale overheden als hun kandidaten zo makkelijk mogelijk, met een oplossing die werkt.

Van de werkenbij-site die naadloos integreert tot anonieme matching voor inclusief werven en van kandidaten beoordelen tot interviews plannen: wij hebben er alvast over nagedacht. Dat resulteert in recruitmentsoftware die het iedereen makkelijk maakt, zowel recruiters en anderen binnen de organisatie als interne en externe kandidaten.

Wij begrijpen overheden

Met onze oplossing werk je volledig AVG-compliant en voldoe je aan alle andere voorwaarden als het gaat om certificeringen en kwalificaties. Bovendien zijn we sterk in jobmarketing en referrals, bijvoorbeeld via Google for Jobs en de bekendste job-boards. Wij helpen je het bereik te vergroten, om zo breed mogelijk te werven.

Interne mobiliteit is soms net zo belangrijk als de externe werving. Bij ons werkt het moeiteloos naast elkaar. We zijn sterk in de candidate experience, voor iedereen binnen én buiten de organisatie. Werf intern of zet de vacature open voor iedereen. Bouw aan een sterk werkgeversmerk en aan meer loyaliteit onder eigen medewerkers.

Als het sneller en soepeler kan worden wij daar blij van. Onnodige complexiteit is zonde van de tijd, dus dat lossen we graag voor je op. Ubeeo werkt gebruiksvriendelijk en eenvoudig, omdat we begrijpen wat er belangrijk is en dat achter de schermen goed regelen. Zo heb jij er geen onnodig omkijken naar.

Goede (door)meetbaarheid is essentieel voor wervingscampagnes en de optimalisatie daarvan, bij een volgende vacature. Daarom maken we het belangrijkste meetbaar, met meer aandacht voor wat er echt toe doet. Stuur op de belangrijkste KPI’s, dankzij data die precies aangeeft waar het knelt en wat er goed gaat.

Oo – 3

Integreer een werkenbij-site

Laat ons een geïntegreerde werkenbij-site bouwen in WordPress. Of geef aan welke website je al gebruikt, dan integreren we daarmee. Jij bepaalt, omdat wij ons graag flexibel opstellen. Het totaal werkt naadloos samen, om kandidaten (intern en extern) de beste candidate experience te bieden.

Gemeente Ede: "Met Ubeeo maken we onze groeiambities waar"

Oo – 1

Alvast 100% WCAG2.1AA-compliant

Kies Ubeeo en werk direct 100% WCAG2.1AA-compliant. En dat bedoelen we letterlijk, dankzij onze score van 50 uit 50 door de Stichting Accessibility. Dat scheelt een nieuwe aanvraag en bespaart de volledige uitvoeringskosten. Ubeeo voldoet volledig aan de toegankelijkheidseisen voor blinden, doven en bijvoorbeeld iedereen met dyslexie of een andere cognitieve beperking.

Oo

Moeiteloos interviews inplannen

Laat kandidaten zelf een beschikbaar moment plannen. Voorkom dat je agenda’s eindeloos op elkaar moet afstemmen, terwijl jullie elkaar sneller spreken. Dat scheelt tijd en moeite. Nodig kandidaten uit voor een gesprek op locatie of deel makkelijk een Teams-link.

Oo – 1

Een arbeidsvoorwaarden voorstel in een minuut

Het arbeidsvoorwaardenvoorstel op 1 A4 en in een minuut klaar: zou dat niet geweldig zijn? Met Ubeeo krijg je het voor elkaar. Wij maken het graag makkelijk, door op de achtergrond ons huiswerk tot in de puntjes te doen.

Een greep uit ons klantenbestand