Zoek
Sluit dit zoekvak.

Meten is weten

Slim omgaan met recruitmentdata die je verzamelt.

Gebruik je recruitmentsoftware, dan verzamel je data. Je verzamelt data over kandidaten, vacatures en sollicitatieprocedures. Hoe sla je die data op, hoe verwerk je die data en hoe zet je die data om naar waardevolle inzichten? Ubeeo ATS biedt vier slimme data-tools om dataverzameling, dataverwerking en datapresentatie te optimaliseren.

XLGrid: echt geen Excel meer nodig

Recruiters gebruiken graag Excel voor hun lijstjes. Ze hebben gegevens snel bij de hand, kunnen makkelijk kolommen toevoegen en filteren met één druk op de knop. In een ATS werkt dat zelden zo eenvoudig.

Maar niet bij Ubeeo! Ons ATS heeft alle lijstjes en handige functies die je kent van spreadsheets. En meer nog, terwijl het bovendien makkelijker werkt. Dat noemen we XLGrid, dat je uitspreekt als [Excel-grid]. Je hebt dan dus echt geen Excel meer nodig. Beloofd.

Oo – 3

Ubeeo Analytics: business-intelligence dashboard

Je wilt weten hoe de totale recruitment presteert. Hoeveel procedures staan er open, wat is de doorlooptijd en zijn er verschillen tussen afdelingen, landen, recruiters of functies? En wat zijn afwijsredenen en zijn die veranderd sinds een bepaalde datum?
 

Al die data hebben we verzameld in Ubeeo Analytics. Het is een set rapportages op basis van cloud-analytics van Qlik Sense. Het helpt je datagedreven beslissingen te nemen vanuit waardevolle inzichten.

Combineer ons frisse webdesign met een naadloze integratie.

Oo – 1

Integratie met Google Analytics

Google Analytics verzamelt alle denkbare informatie over het gedrag van bezoekers op de website. Het Ubeeo ATS verrijkt die data met voortgangsdata van sollicitanten.

Meet voortaan het sitebezoek van sollicitanten tot en met de aanname of afwijzing. Verbeter jouw arbeidscommunicatie en wervingsbeleid op basis van inzicht in de complete Candidate Journey.

Oo

Kandidaattevredenheids-onderzoeken (KTO’s)

Meet met kandidaattevredenheidsonderzoeken (KTO’s) de kwaliteit van het sollicitatieproces. Gebruik het als waardevolle aanvulling op kwantitatieve analyses die je doet.

Met het Ubeeo ATS stuur je aan het eind van de sollicitatieprocedure een uitnodiging voor een kandidaattevredenheidsonderzoek. Hiervoor gebruik je eigen formulieren of onze integratie met Starred.