Zoek
Sluit dit zoekvak.

Interne mobiliteit

Voorkom verlies van kennis en ervaring.

Voorkom onnodig verloop en behoud kennis en ervaring binnen de organisatie. Laat eigen medewerkers als eerste solliciteren of bied herplaatsings- of mobiliteitskandidaten een nieuwe uitdaging binnen de organisatie. Onze module voor interne mobiliteit richt de blik naar binnen.

Koppel Ubeeo aan het HR-systeem van de organisatie. Maak het makkelijker om binnen de eigen mensen te zoeken naar de ideale kandidaat. Voorkom verlies van kennis en ervaring en sla de inwerktijd over als dat kan. Dat werkt sneller, beter en bovendien onderaan de streep voordeliger.

Voorkom onnodig verloop

Zet in op interne mobiliteit en voorkom onnodig verloop. Het is zonde om medewerkers te laten vertrekken, als er verderop nieuwe uitdagingen liggen die goed bij ze zouden passen.

Behoud medewerkers binnen het bedrijf, net als hun kennis en ervaring. Zoek (eerst) binnen het eigen bedrijf een match, voordat je de blik naar buiten richt.

Vervul vacatures intern met eigen kandidaten. Gebruik onze module voor interne mobiliteit of laat een mini-site ontwikkelen. Die toont de interne vacatures en verwerkt de interne sollicitaties, onzichtbaar voor de buitenwereld.

Voor iedereen of specifieke kandidaten

Maak de vacatures beschikbaar voor alle medewerkers of specifieke kandidaten. Geef mobiliteits- of herplaatsingskandidaten voorrang of stel sollicitaties open voor iedereen. Jij bepaalt, als je wilt zelfs per vacature.

Maak het makkelijker met matching

Gebruik onze matching-module om het nog makkelijker te maken. De module wijst automatisch op de kandidaten met de beste match. Ontdek wie er binnen de organisatie het best past bij de beschikbare vacature.

Match op basis van de vacaturetitel, vacaturetekst en locatie. Of breid uit met assessments en zelfs soft skills of competenties. Ubeeo stelt de beste match voor, al neem je natuurlijk zelf de beslissing. Vervul openstaande vacatures en verhoog de tevredenheid bij medewerkers.