Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werken-bij site voor externe kandidaten

Recruitmentsite integraties

Externe kandidaten werf je met vacatures die opvallen. Je plaatst die vacatures op de website. Dankzij een naadloze integratie van ons ATS met de website kun je de vacatures moeiteloos plaatsen en integreren in de complete Candidate Journey. Ontdek hoe we integreren en koppelen met iedere Werken bij-website.

Naadloos integreren

Dankzij naadloze integratie van ons ATS met de website integreer je vacatures eenvoudig in de complete Candidate Journey. Je behoudt daardoor makkelijker het overzicht en kandidaten kunnen met slimme sollicitatieformulieren meteen vanaf de website solliciteren. Uiteraard is onze integratie speciaal geschikt voor soepel mobiel solliciteren.

Bovendien creëren we met de integratie een kandidatenportaal. Daarin bekijkt een kandidaat de sollicitatie(s) en kunnen kandidaten vacature-alerts aanmaken. Zo is iedereen altijd overal van op de hoogte. We integreren met onze eigen webdesigns, met alle WordPress-websites en met websites door externe webbouwers.

Oo – 3

Ubeeo webdesign

Laat Ubeeo een professionele Werken bij-website maken in WordPress. Kies uit stijlvolle sjablonen, die we tot in detail aanpassen aan de huisstijl van jouw bedrijf. Combineer ons frisse webdesign met een naadloze integratie.

staatsbosbeheer-website

Al jouw jobmarketing regel je vanuit Ubeeo

Oo – 1

Voor WordPress

We integreren ons ATS moeiteloos met iedere WordPress-website. Daarvoor gebruiken we een speciale plugin die we zelf ontwikkelden. De plugin stelt veel van de integratie alvast automatisch in. Hoe dat er op de website uit komt te zien bepaal je gewoon zelf, in overleg met een eventuele externe webbouwer.

Oo

Bij een externe webbouwer

Gebruik je een ander CMS of heeft een externe webbouwer de Werken bij-website gerealiseerd? Zij maken dan de integratie. Ubeeo begeleidt de integratie, bijvoorbeeld met uitgebreide technische informatie en een online overleg bij de start van het project. Bovendien heeft de webbouwer altijd één aanspreekpunt bij Ubeeo.