Het ATS integreren met de werken-bij site

Onze recruitment software wordt geïntegreerd met de werken-bij site van de klant. Zo komen vacatures via Ubeeo ATS op de website; de op maat gemaakte zoekfunctie laat zien of er passende vacatures zijn en uiteraard komt er een mogelijkheid om te solliciteren. Die integratie met de website kan op verschillende manieren. Wat de beste oplossing is, is voor iedere organisatie weer anders. We helpen je graag met het maken van de keuze.

Slimme solliciteer-knop

Onze slimme solliciteerknop zorgt voor een ‘onzichtbare’ koppeling tussen Ubeeo ATS en de werken-bij site van de klant. Deze knop geeft sollicitanten de mogelijkheid om te solliciteren via sociale media, met een cv of via een in te vullen formulier. Alle sollicitaties kunnen vervolgens via ons systeem netjes worden afgehandeld.

Deze oplossing is met name geschikt voor organisaties die al een goede werken-bij site hebben en op zoek zijn naar een recruitmentsysteem voor kandidaat- en vacaturebeheer.

Slimme solliciteer-knop

WordPress plug-in

Voor organisaties met een website in WordPress bieden we een kant en klare WordPress plug-in die een koppeling maakt met Ubeeo ATS.

Met deze eenvoudig te installeren plug-in kunnen vacatures vanuit het recruitmentsysteem op de eigen WordPress website worden getoond. Het grote voordeel van deze WordPress plug-in is de snelle, nette integratie, gecombineerd met de volledige functionaliteit van ons ATS. De slimme solliciteerknop is onderdeel van de WordPress plug-in.

 

Volledige werken-bij site op maat

Wil je de werken-bij site en het recruitmentsysteem dat er achter zit, liever bij één leverancier afnemen? Dat kan ook. Onze developers en (interaction)designers bekijken op welke manier onze recruitment software het beste geïntegreerd kan worden. We werken een voorstel uit van diverse schermontwerpen voor o.a. het zoeken en weergeven van vacatures en een vacaturepagina. Met deze totaaloplossing weet je zeker dat je het beste van techniek en design combineert voor jouw werken-bij site.

Wil je een compleet nieuwe recruitmentsite laten ontwerpen, dan kan dat natuurlijk ook. We horen graag je wensen en ideeën!

Webdesign voor een professionele recruitmentsite