Mobile Recruitment Software

Met Ubeeo’s Mobile Recruitment Software heb je altijd en overal toegang tot je kandidaten en vacatures met je mobiele telefoon. Snel nog even een cv bekijken, kandidaatgegevens doorsturen naar een collega of je sollicitatiegesprekken voor vandaag bekijken…ons mobiele backoffice biedt jou als recruiter net dat stukje extra flexibiliteit in je dagelijkse werkzaamheden.

Wat kun je met ons Mobiele ATS?

Vanaf 26 oktober 2017 heeft Ubeeo voor al haar klanten ook een mobiele webapp als extra ondersteuning. Via ons mobiele ATS kunnen vacaturehouders, managers en recruiters de meest relevante informatie raadplegen en diverse snelle acties uitvoeren.

  • Direct zien of er nieuwe sollicitaties binnen zijn
  • Kandidaten bekijken en bestanden doorsturen
  • Kandidaten beoordelen
  • Snel inzicht krijgen in de status van vacatures en de betrokken managers en recruiters
  • Agenda met al je sollicitatiegesprekken raadplegen
  • Beschikken over een handige Event Manager

Kandidaatgegevens altijd bij de hand

Even snel via je mobiel kijken of er nieuwe sollicitaties zijn, ook buiten je werkplek de mogelijkheid om het sollicitatieformulier, het cv en de motivatiebrief van een kandidaat te lezen. Geen probleem dus als je geen printjes of tablet bij je hebt tijdens een sollicitatiegesprek. En wil je een collega vragen wat hij van het cv vindt? Je stuurt de gegevens eenvoudig door (en bellen kan natuurlijk ook…)

Kandidaten beoordelen vanaf je mobiel

Kandidaten beoordelen kan ook mobiel. Zit je in een selectiecommissie voor een bepaalde procedure? Of is je gevraagd om kandidaten te beoordelen? Dan geef je nu ook via je mobiel eenvoudig via “duimpjes” aan of je een positief, negatief of een neutraal oordeel geeft over de kandidaat.

Handige Event Manager

Sta je wel eens op carrièrebeurs of een ander evenement waar potentiële kandidaten zijn? Dan is de Event Manager op de mobiele webapp een aanwinst! Je hebt de inschrijvingen altijd bij de hand en op het evenement zelf kan je ook eenvoudig gegevens vastleggen van bezoekers, of je laat de bezoeker het zelf even doen. Ze kunnen hun gegevens achterlaten als ze nog niet in je bestand stonden of ze updaten hun gegevens door bijvoorbeeld hun cv te uploaden.

Alle gegevens komen in het Ubeeo recruitmentsysteem te staan, dus na het event is het eenvoudig om contact op te nemen met de bezoekers. En wie weet staat binnen mum van tijd een aantal bezoekers in je lijst nieuwe sollicitaties!