Zoek
Sluit dit zoekvak.

Is het een Cloud oplossing?

Ubeeo ATS is een Cloud-oplossing.

Ubeeo neemt veel voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de software altijd beschikbaar is. Er blijven echter altijd zaken waarop wij geen invloed hebben die tot systeemuitval kunnen leiden. In geval van systeemuitval wordt een stappenplan gevolgd om de dienst zo snel mogelijk operationeel te hebben. De hele infrastructuur (hardware, software, netwerk) is zo ingericht (hardware redundancy, twee stroomvoorzieningen en twee noodstroomvoorzieningen binnen een fault tolerant cluster met automatische fallover), dat de applicatie bij een eventueel hardware defect door blijft draaien. Alle dataopslag vindt plaats op een beheerde SAN-omgeving met gemirrorde disks (RAID-5). Dagelijks worden complete backups op tape gemaakt van de web- en databaseserver. Deze tapes worden opgeslagen in Winnersh Triangle datacenter en beheerd met Netbackup Servers. Tijdens het backup proces worden de tapes automatisch gecheckt op fouten.

Op hardwaregebied zijn alle middelen ingezet om onrechtmatige, onregelmatige en doeloverstijgende acties te blokkeren. De database- en webserver zijn fysiek gescheiden en worden beide beschermd door een firewall.

De software zelf is volledig geschreven in Oracle. Er wordt geen gebruik gemaakt van zogenaamde shellprogrammatuur. Oracle’s Critical Patch Updates worden eens per kwartaal geïmplementeerd.