Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Eerlijk tarief voor recruitment software: vaste prijs per medewerker

Zou je de recruitment software prijzen vergelijken, dan ontdek je enorme verschillen. Van bodemprijzen voor eenvoudige pakketten tot hoge tarieven per actieve gebruiker met toegang tot het systeem. Het zijn de bekende appels en peren, die zich lastig laten vergelijken.

De recruitment software tarieven lopen flink uiteen, niet in de laatste plaats vanwege de verschillende betalingsmodellen. Sommige aanbieders hanteren het Netflix-model en knijpen een oogje toe als gebruikers hun accounts slim delen, terwijl anderen afrekenen per transactie en daarmee aansturen op zuinig gebruik van de software.

Het wat ons betreft eerlijkste tarief voor recruitment software? Een vaste prijs per medewerker, zodat de omvang van de organisatie de kosten voor een ATS bepaalt. Werk je voor een grote organisatie met meer recruiters en tal van HR-managers of honderden anderen die betrokken worden bij verschillende sollicitatieprocessen? Dan betaal je een hogere prijs dan wanneer je werkt voor een kleinere organisatie waar rondom één recruiter en twee HR-managers maximaal 40 tot 50 personen toegang hebben tot het systeem.

Onbeperkt gebruik

Onze focus ligt op onbeperkt gebruik van onze recruitment software. Met een onbeperkt aantal users met toegang, waardoor het niet nodig is om onderling accounts te delen. Voor een onbeperkt aantal transacties, waarmee je zonder zorgen op zoek kunt naar de beste kandidaat voor iedere vacature die je uitzet.

Onbeperkt gebruik op basis van de bedrijfsomvang is wat ons betreft het eerlijkste betalingsmodel voor een ATS. Het creëert rust en stimuleert actief gebruik van de software, waar de investering uiteindelijk voor bedoeld is.

Betalen voor medewerkers die geen toegang hebben

De belangrijkste vraag van veel van onze klanten is waarom ze óók betalen op basis medewerkers die geen toegang hebben tot de recruitment software. We gaan uit van het totale aantal medewerkers binnen de organisatie, omdat het de beste indicatie is voor het aantal gebruikers dat toegang moet hebben.

We weten dankzij onze uitgebreide ervaring hoeveel managers en recruiters er werken, hoeveel vacatures er zijn en hoeveel kandidaten er solliciteren bij een bepaalde organisatieomvang. We kennen de relatie tussen de omvang van onze klanten en het aantal transacties dat er plaatsvindt, waardoor we een goed beeld hebben van het gemiddelde. Dat gemiddelde biedt de beste houvast voor een eerlijk betalingsmodel op basis waarvan je met jouw organisatie onbeperkt gebruik kunt maken van het ATS.

Onbeperkte livechat en ondersteuning

Bovendien is dat niet alles. Dankzij onze vaste ATS recruitment software prijzen kun je onbeperkt gebruik maken van onze livechat en kun je altijd rekenen op vakkundige ondersteuning. Ook als je al veel vaker contact opnam en het nog steeds niet helemaal duidelijk is of als een collega een net iets andere vraag heeft over het gebruik van de software. Bij Ubeeo zijn we onbeperkt beschikbaar, omdat we weten dat we een eerlijk betalingsmodel gebruiken.

Een vaste prijs per medewerker (met toegang of niet) is het meest eerlijke betalingsmodel voor recruitment software. Een helder tarief op basis van de omvang van jouw organisatie. Zodat je weet waar je aan toe bent en je vervolgens onbeperkt gebruik kunt maken van het ATS. De meest eerlijke manier om daarvoor te betalen, zodat wij ons werk goed kunnen doen en jij de beste kandidaten kunt vinden.

Ontvang je graag een prijsindicatie op maat? Bel ons op telefoonnummer 010-820 29 10 of gebruik het contactformulier