Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ubeeo presenteert: Ubeeo Webinars

Graag delen we, voor het eerst in een webinar, de functionaliteiten van Ubeeo waar we trots op zijn. Soms een bekende functionaliteit waarvan we de werking eens goed kunnen doorgronden; soms een nieuwe functionaliteit die we voor bestaande klanten willen introduceren. Met toepasselijke case studies en interessante voorbeelden uit het werkveld. Dit alles in een moderne setting, met experts in het vakgebied en benaderbaar voor onze meest betrokken gebruikers.

Slimme toepassing van AI.

In deze eerste sessie keken we naar het toepassen van Artificial Intelligence in het recruitment proces. De tool van Traicie die wij geïntegreerd hebben in matching verrijkt het proces van het vinden van de best passende kandidaat bij de betreffende onderneming. Je herkent het wel, soms heb je een kandidaat die niet direct bij de vacature past, maar wel bij het bedrijf. Soms raakt deze kandidaat verloren achter het bericht ‘vind je het goed als we je gegevens bewaren?’, maar met de AI matching tool geïntegreerd in Ubeeo zal deze kandidaat sneller en accurater boven water komen. “Wordt mijn functie als hiring manager hierdoor niet ondermijnt, raak ik mijn baan kwijt aan de robots!?” We horen het je denken. Maar niks is minder waar, laat Ai je helpen met de kandidaat selectie en je werk wordt alleen maar makkelijker. En eigenlijk niet alleen makkelijker, maar ook leuker: je vind collega’s die écht bij de bedrijfscultuur passen.

Traicie is expert op het gebied van Ai in de recruitment-wereld. Met hun slimme tool worden kandidaten voorop gesteld in het sollicitatieproces. Niet zo zeer de vacature matcht op een kandidaat, maar het bedríjf matcht voor een kandidaat – en dáár wordt een vacature aan gekoppeld.

Interesse? Bekijk de webinar terug.

Heb je deze webinar gemist? Deze is hier terug te kijken:

Dit was de eerste webinar, wat kun je nog verwachten? We zijn hard bezig met een vervolg – houd onze berichtgeving hierover in de gaten. Denk aan nieuwe Ubeeo functionaliteiten uit de release die we uitgebreid hands-on met jullie delen en nog meer interessante geïntegreerde tools waar je gebruik van kunt maken.