Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ubeeo en DataChecker gaan strategische samenwerking aan.

Leuk nieuws! Ubeeo en DataChecker hebben er samen voor gezorgd dat we Ubeeo klanten toegang kunnen geven tot het uitgebreide pakket van identificatie- en verificatiediensten dat DataChecker biedt!

Als je gebruik maakt van deze integratie met DataChecker kan dat veel tijd en kosten besparen. De kandidaten kunnen sneller door een verificatieproces en dat ook nog eens aantoonbaar veilig en verantwoord.

Om wat voor verificaties gaat het dan bijvoorbeeld?

  • ID Verify: DataChecker valideert identificatiebewijzen op echtheidskenmerken
  • Right to Work: DataChecker controleert de echtheid van tewerkstellingsdocumentatie (mag iemand ook echt werken in het betreffende land)
  • SecureIDlink: In een beveiligde omgeving biedt SecureIDlink de mogelijkheid om identiteits- en aanvullende documentatie veilig en begeleid aan te bieden, waardoor personen op afstand volledig geïdentificeerd kunnen worden.
  • Rijbewijsverificatie
  • En ook digital signing behoort tot het de mogelijkheden: zodat documenten op afstand veilig kunnen worden ondertekend met een gekwalificeerde elektronische handtekening.

DataChecker is specialist op gebied van online en offline end to end identificatie- en verificatie oplossingen. Met hun uitgebreide kennis op gebied van wet en regelgeving, technische worklows, en user experience, biedt DataChecker unieke oplossingen voor verschillende organisaties in meer dan 25 landen.

Op de foto zie je Leon Buijsman (Ubeeo)en Tom Jansen (DataChecker)  tijdens Demo Day van Recruitment Tech de strategische samenwerking bevestigen.