Zoek
Sluit dit zoekvak.
alles onder een dak

Onze services

Ubeeo biedt meer dan alleen een Applicant Tracking System (ATS). Buiten de software, leveren we verschillende diensten die onze software en klanten ondersteunen in het gebruik. 

Recruitmentsite design & development

We zijn zeer ervaren in de ontwikkeling van recruitmentsites. We combineren jouw wensen en met het beste van design en techniek tot een zo goed en mooi mogelijke oplossing.

Integratie middels slimme solliciteerknop

Beschik je al over een goede werken-bij site en ben je op  zoek naar een recruitmentsysteem voor kandidaat- en vacaturebeheer? Onze slimme solliciteerknop biedt een ‘onzichtbare’ koppeling tussen Ubeeo ATS en jouw recruitmentsite. Geef sollicitanten de mogelijkheid om te solliciteren via sociale media, met een cv of via een in te vullen formulier. Sollicitaties kunnen vervolgens in Ubeeo ATS worden afgehandeld.

Eerste hulp bij vragen en problemen

Contact met onze support medewerkers kan op verschillende manieren. Er zit geen limiet op het gebruik van support. Het is onderdeel van de service die wij bieden.

Databeveiliging & AVG

Met Ubeeo ATS werk je vanuit de cloud. Onze software draait in een datacenter in Amsterdam beheert door Interroute. Beschikbaarheid, beveiliging en performance hebben bij Ubeeo een hoge prioriteit. 

AVG Complient

Ubeeo ATS helpt je werken binnen de AVG regelgeving. Alle data wordt dan ook opgeslagen binnen de EU.

ISO 27001: Data beveiliging

Met onze ISO 27001-certificering kun je erop vertrouwen dat jouw informatie en data bij ons volkomen veilig is.

ISO 9001: Kwaliteitsmanagement

We stellen hoge Eisen aan kwaliteit, klanttevredenheid en zijn ISO 9001-gecertificeerd.