Hireserve heet vanaf nu ubeeo lees meer

Applicant Tracking Systeem (ATS)

Een Applicant Tracking Systeem dat echt voor je werkt

Een ATS (Applicant Tracking Systeem) is in de meest letterlijke zin van het woord, een systeem dat zorgt voor de administratie en het beheer van vacatures en sollicitanten. Onze recruitment software gaat veel verder dan dat. De zeer gebruiksvriendelijke look & feel maakt werken met Ubeeo eenvoudig. Momenteel werken we aan een nieuwe versie die nog intuïtiever is en ook geschikt is voor gebruik op tablets!

Je ziet alles op je eigen dashboard

Iedere gebruiker van Ubeeo ATS heeft een eigen ‘dashboard’ waarop alle belangrijke informatie snel terug te vinden is. De verschillende panelen zijn versleepbaar zodat je je dashboard kunt inrichten zoals jij dat wilt.

 

 

Kandidatenscherm

Per kandidaat is alle informatie te vinden in een overzichtelijk kandidatenscherm; cv, brief of diploma’s, lopende procedures en afgesloten procedures. Vanuit het kandidatenscherm is het mogelijk om kandidaatgegevens aan te passen, de kandidaat uit te nodigen of af te wijzen en om gepersonaliseerde emails te sturen. Ook zie je direct of er belangrijke acties nodig zijn voor de desbetreffende kandidaat.

Kandidatenscherm & kandidatenbeheer

 

Makkelijk data verwerken met Excel-Grids

Er zijn aardig wat recruitmentsystemen op de markt, maar toch blijkt één van onze grootste concurrenten nog vaak Excel te zijn. We hebben daarom een soort spreadsheet-functionaliteit in Ubeeo ATS gebouwd. Vraag je in ons backoffice een lijst op met alle kandidaten voor een bepaalde vacature, of een lijst vacatures, dan kan je zelf makkelijk sorteringen aanbrengen, zaken anders rangschikken, kolommen verwijderen et cetera.

Excel-Grids

flexibel sollicitatieformulierPassend sollicitatieformulier

In Ubeeo ATS kan je met meerdere sollicitatieformulieren werken die je zelf op maat maakt. Door dat te doen, stel je alleen voor de vacature relevante vragen. Het is ook mogelijk om scores aan vragen en antwoorden te koppelen. Op basis van de score kan je een vervolgactie nemen, zoals uitnodigen, afwijzen of in file houden.

Flexibele sollicitatieformulieren

Applicant Tracking Systeem (ATS) iCams met sollicitatieproces op maat

Sollicitatieprocessen naar wens in te stellen

Ubeeo ATS wordt volledig ingericht volgens het sollicitatieproces van je organisatie. Of het nu gaat om uitnodigingen, afwijzingen, contactmomenten, transfers naar een andere afdeling of het aanbieden van een arbeidsovereenkomst. In welke volgorde dan ook. Het systeem dwingt geen volgorde af als je dat niet wilt, het is volledig aan te passen aan je wensen. Dat geldt overigens zowel voor de ‘voorkant’ (dat wat de sollicitant ziet en in moet vullen) als voor het ‘backoffice’ waar de recruiter mee werkt. Wij hebben eigenlijk nog nooit een vraag gehad waar we geen oplossing voor konden bieden.

Flexibel recruitmentproces

Zoeken & Matchen

Ubeeo biedt standaard de mogelijkheid om kandidaten te zoeken/filteren op zaken als voornaam, achternaam, emailadres, op woorden zoals bedrijfsnamen of een bepaalde techniek waarnaar je op zoek bent. Ook de inhoud van cv’s wordt doorzocht. We bieden daarnaast een Smart Search & Match module die het mogelijk maakt om slimmer te zoeken; daarmee kan je bijvoorbeeld een cv zoeken dat lijkt op dat van je favoriete kandidaat.

Kandidaten matching