Hireserve heet vanaf nu ubeeo lees meer

« Naar nieuwsoverzicht

Ubeeo Nieuws

Het laatste nieuws & onze visie op online recruitment

Hireserve wordt Ubeeo: een nieuwe naam én ISO 9001-gecertificeerd

31 maart 2021 Nieuws
2021-03-31

Hireserve bedenkt en bouwt vasthoudend aan creatieve oplossingen voor recruitment software. Daar verandert niets aan, omdat móet lukken wat we willen en ‘nee’ niet in het woordenboek voorkomt. Wat wel verandert is de naam die daarbij hoort. Het ATS blijft de technisch stabiele maatwerkoplossing voor corporate klanten die recruitment serieus nemen. Onze naam verandert in Ubeeo.

Met trots: Ubeeo

Ubeeo is onze nieuwe naam van ons bedrijf en van onze recruitment software.

Ubeeo is Making your candidate experience work.

Onze nieuwe naam is bewust abstract, en staat in de letterlijke zin niet ergens voor. Tegelijkertijd is het een onderscheidende en zelfs disruptieve naam, die we bovendien internationaal goed kunnen gebruiken.

Ubeeo is de nieuwe naam die we met trots dragen, als we bouwen aan recruitment software voor bedrijven die corporate recruitment serieus nemen.

Nieuwe naam, nieuw logo en een nieuwe huisstijl

Hireserve was de naam van zowel onze Nederlandse organisatie als een zusterbedrijf in het Verenigd Koninkrijk. De splitsing in twee zusters realiseerden we na aankondiging van de Brexit, om een aparte infrastructuur in Nederland aan te kunnen houden. Dat garandeerde data binnen de EU en maakte het mogelijk het ATS volledig af te stemmen op de wensen van de Nederlandse recruitmentmarkt.

Het (inter)nationale succes dat we boekten als Hireserve begon verwarrend te werken, in relatie tot de zusteronderneming in het Verenigd Koninkrijk. Daarom kiezen we voor een nieuwe naam, een nieuw logo en een volledig nieuwe huisstijl.

Vanaf 1 april heten we Ubeeo, dus luisteren we naar het fonetische joe-bie-oo. Als woord betekent dat overigens niets. Voor ons betekent het recruitment software voor bedrijven die corporate recruitment serieus nemen. En daarom hebben we meteen een volgende belangrijke stap gezet om nog meer kwaliteit te bieden.

Ubeeo is ISO 9001-gecertificeerd

Ubeeo is ISO 9001-gecertificeerd. Het is de logische volgende stap na onze eerdere ISO 27001-certificering voor informatiebeveiliging. Met het ISO 9001-certificaat voor kwaliteit garanderen we heldere, efficiënte en sterke processen waar onze klanten op kunnen vertrouwen.

We certificeren hiermee wat we eigenlijk altijd al deden. De norm schetst de richtlijnen voor een goed kwaliteitsmanagementsysteem, om bedrijfsprocessen goed te beheersen en die structureel verder te verbeteren. Het is onze manier om klanten op een vlotte, betrouwbare en bovendien voorspelbare manier van dienst te zijn.

Met de nieuwe naam én de ISO 9001-certificering zetten we twee grote stappen om klanten nog beter van dienst te zijn met corporate recruitment software. En dat is hoe we invulling geven aan making your candidate experience work.

Heb je vragen over onze nieuwe naam of de ISO 9001-certificering? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 10 820 29 10, stuur ons een e-mail naar info@ubeeo.nl of gebruik het online contactformulier (https://ubeeo.nl/contact/). Dan nemen we snel contact met je op.