Zoek
Sluit dit zoekvak.

Event: Equalture 2024

Equalture BBS 2024 Kathleen

Trots om als sponsor aanwezig te zijn geweest op het Equalture Breaking Bias evenement 2024 in het prachtige Capital C gebouw in Amsterdam!

Dit inspirerende evenement stond volledig in het teken van eerlijke werving en het belang van gelijke kansen voor alle kandidaten op de arbeidsmarkt. Bij Ubeeo geloven we sterk in het bevorderen van eerlijke wervingspraktijken, en daarom zijn we verheugd om onze steun te betuigen aan initiatieven zoals deze.

Het evenement bood waardevolle inzichten over het gebruik van gamification in het wervingsproces en hoe dit kan bijdragen aan een inclusieve en diverse werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat innovatieve benaderingen zoals deze kunnen helpen om vooroordelen te doorbreken en gelijke kansen te creëren voor alle talenten.

Als onderdeel van onze toewijding aan eerlijke werving, zijn we ook verheugd om aan te kondigen dat we bezig zijn met het afronden van de koppeling met Equalture op ons platform. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van tools en inzichten die hen helpen bij het creëren van een eerlijke en inclusieve wervingservaring.