Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Demo Day in Oranje!

demo day oranje

Demo Day, een jaarlijks evenement waar we altijd naar uitkijken! Zoals ieder jaar zijn we vanuit Ubeeo op alle vragen voorbereid en waren we dus niet alleen met ons sales team aanwezig, maar ook met collega’s van implementatie en development. Leon Buijsman, eigenaar/directeur van Ubeeo, presenteerde een aantal mooie functionaliteiten van Ubeeo en we hadden flink veel bezoekers op de stand (die ook een mooie nieuwe achterwand had overigens). Maar… wij vielen vooral op door iets anders: onze neon oranje t-shirts! Wij denken na over de behoeftes van onze klanten. Dat kunnen we inmiddels na 20 jaar wel.

Dit keer was de wens overduidelijk: oranje shirts. Met een drukke sportzomer voor de boeg, vol met het EK en de Olympische Spelen, kan niemand zonder een oranje shirt. We hebben er dan ook al veel mensen gelukkig mee kunnen maken.

Wil jij er ook één?
Geef ons een seintje, dan sturen we er twee op. (Zolang de voorraad strekt.) Wat hebben we daarvoor nodig? Stuur een mail naar oranjeshirt@ubeeo.nl met je naam, functie, bedrijfsnaam (uiteraard ben je gebruiker van Ubeeo) en adres (in Nederland). En hopelijk kun je Nederland in dat nieuwe shirt aanmoedigen tijdens de finale van het EK!! En mocht dat toch niet lukken, dan komt íe wel van pas bij de hockeyvrouwen of een race van Femke Bol op de Olympische Spelen! Veel kijkplezier!!