Eenvoudig vacatures invoeren

Met Ubeeo ATS kun je eenvoudig vacatures invoeren. Er is geen vast format voor; het kan zoals het voor jouw organisatie het beste is. Of het nou uit 2 of 5 tekstblokken bestaat, het bestemd is voor intra- en /of internet of je wilt werken met standaardparagrafen of alle vacatures tweetalig op je site wil hebben. Met Ubeeo ATS zorg je ervoor dat het er goed uitziet en goed gevonden wordt!

Vacature aanmaken

In het menu aan de linkerkant kies je voor ‘Vacatures’ en vervolgens voor ‘Vacature toevoegen’. Je krijgt nu een scherm te zien waarin je de eerste details van je vacature kunt invoeren zoals o.a. de naam van de vacature.

 

Publicatie-instellingen

Vervolgens kun je aangeven waar en wanneer je je vacature wilt publiceren.

Classificaties

Door classificaties (vacature kenmerken) toe te voegen kunnen vacatures op de site eenvoudig gezocht en gevonden worden. Categorieën zijn naar wens aan te maken.

Overige instellingen

Beschik je over een meertalige werken-bij site of verschillende soorten sollicitatieformulieren, dan zijn ook deze instellingen terug te vinden bij het aanmeken van een nieuwe vacature.

Vacaturetekst invoegen

Ben je klaar met alle instellingen voor je vacature? Klik dan op ‘Opslaan’. In een volgend scherm kun je de vacaturetekst invoeren. De vacaturetekst kopieer je zo vanuit een Word document in Ubeeo ATS met de editor die werkt als Word.