« Naar nieuwsoverzicht

Ubeeo Nieuws

Het laatste nieuws & onze visie op online recruitment

Beveiliging van gevoelige data: Ubeeo is ISO 27001-gecertificeerd

15 juli 2019 G+ Nieuws
2019-07-15
Managementsysteem certificate ISO 27001

Data wordt steeds waardevoller voor zowel organisaties als individuen, dus het is belangrijker dan ooit om die uitstekend te beveiligen. Bij Ubeeo staan we al veel langer bekend om onze uitstekende informatiebeveiliging en focus op veiligheid. Inmiddels behoren we officieel tot de ISO 27001 gecertificeerde bedrijven, omdat we ons ISO 27001:2013-certificaat hebben ontvangen.

Het is een belangrijke erkenning voor onze grondige beveiliging van de gevoelige data van klanten, waar we uitermate zorgvuldig mee omgaan. Op die manier is onze software niet alleen simpel in gebruik, uitermate flexibel en optimaal connectief: je kunt bovendien vertrouwen op gecertificeerde veiligheid.

Wat is ISO 27001?

Veel van onze klanten werken uitsluitend samen met ISO 27001 gecertificeerde bedrijven. Dat begrijpen we, omdat het de internationaal erkende norm is voor het implementeren, bijhouden en continu verbeteren van informatiebeveiliging.

Binnen de ISO 27001 gelden drie belangrijke pijlers:

 • Beschikbaarheid
 • Integriteit
 • Vertrouwelijkheid

We hebben een uitgebreide auditfase doorlopen, waarin alle processen tot in detail tegen het licht zijn gehouden. Er is gekeken naar onze documentatie, systemen, medewerkers, managers en natuurlijk naar de directie. Waterdichte informatiebeveiliging is door alle lagen van onze organisatie beschikbaar, zodat jouw data bij ons in veilige handen is.

Die bevinding bleek uit de certificering, die volgde op de uitgebreide fase voor de audit. We hebben aan kunnen tonen dat we alle belangrijke maatregelen nemen om data te beveiligen en de richtlijnen uitstekend naleven.

Jouw informatie is volkomen veilig

Benieuwd wat dit oplevert? Dankzij onze ISO 27001-certificering kun je erop vertrouwen dat jouw informatie en data bij ons volkomen veilig is. We gaan daar op een zorgvuldige en veilige manier mee om. De data is gegarandeerd beschikbaar, volkomen integer en dankzij onze vertrouwelijke werkwijze alleen inzichtelijk voor personen die daar de rechten toe hebben. Het zijn de belangrijke voorwaarden waar we met onze processen en systemen aan voldoen, voor informatiebeveiliging op het hoogste niveau.

Die focus op goede informatiebeveiliging hebben we bij Ubeeo al veel langer. Met de certificering hebben onze werkwijze kunnen professionaliseren en formaliseren. We hebben daar de ISO 27001-certificering voor ontvangen, die voor ons bewijst dat we op de juiste manier zorgen voor goede beveiliging van data. Dat geldt voor onze eigen data, net als die van klanten die we verwerken.

Ubeeo 10: ISO 27001-gecertificeerd

Nu dat we ISO 27001-gecertificeerd zijn profiteer je van een extra voordeel met onze Ubeeo 10-software. We hebben voor de ontwikkeling daarvan verder gekeken dan het product alleen, waardoor er een concept is ontstaan dat:

 • Simpel is in gebruik
  Onze software werkt nóg beter voor recruiters en tegelijkertijd eenvoudig voor minder gebruikelijke gebruikers zoals managers en interviewers.
 • Uitermate flexibel is
  Ubeeo 10 is uitermate geschikt om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en specifieke wensen. De opbouw uit herbruikbare objecten en losse componenten houdt het eenvoudig en biedt toch geavanceerde mogelijkheden.
 • Maximale connectiviteit biedt
  De software laat zich koppelen aan social media (Facebook, LinkedIn, etc.), recruitmentplatforms zoals Indeed, online tests, videoplatforms en complete HR-systemen. Voor het eerst is zelfs Java volledig geïntegreerd, voor koppelingen met bijvoorbeeld SAP en SAP SuccessFactors.

Benieuwd naar onze Ubeeo 10-software en hoe we er daarmee in zijn geslaagd om de ISO 27001-certificering te ontvangen? Bel ons op telefoonnummer 010 820 29 10 of gebruik het online contactformulier.