Voor wie is onze software geschikt?

Er zijn veel aanbieders van recruitment software. Het is niet ons doel om de goedkoopste aanbieder in de markt te zijn. Ubeeo richt zich liever op het optimaal ondersteunen van corporate werving. Hierbij ligt de focus op candidate experience, eenvoud in gebruik voor managers en recruiters, voldoen aan strenge beveiligingseisen en ervoor zorgen dat het systeem altijd beschikbaar is.

Corporate recruitment

Ubeeo recruitment software ondersteunt processen om medewerkers voor de eigen organisatie te werven en te selecteren. De focus op corporate werving betekent dat we niet werken voor werving- en selectiebureaus of detacheringsbureaus, tenzij het alleen om de werving voor de eigen organisatie gaat natuurlijk.

Onze klanten

Branche & bedrijfsgrootte

Je vindt onze klanten in allerlei branches zoals retail, zorg, transport, onderwijs, financiële en zakelijke dienstverlening. De omvang van onze klanten varieert enorm: van een paar honderd tot meer dan honderdduizend medewerkers. Het voeren van meerdere merken en/of het gebruik van meerdere talen binnen één klant wordt ook ondersteund.

Branche oplossingen

ATS op maat

Ubeeo ATS is zeer uitgebreid en hiermee goed te configureren naar de wensen en behoeften van de organisatie. De kosten zijn afhankelijk van maatwerk voor de werkenbij-site(s), het gebruik van eventuele koppelingen met andere systemen en extra modules zoals bijvoorbeeld meertaligheid en/of matchingtechnologie.

Maatwerk

Prijsvoorbeeld

Standaard oplossing voor klant met 500 medewerkers (minimale bedrijfsomvang) inclusief:

  • koppeling met werken-bij site
  • mobiel solliciteren
  • single sign-on
  • onbeperkt gebruik van recruiter- en managerportaal
  • bureauportaal
  • recruitment analytics
  • livechat/support

Indicatie: eenmalige kosten € 6.750 en jaarlijkse kosten € 8.900 bij 3-jarige overeenkomst

Gerichte prijs

Omdat geen organisatie hetzelfde is, werken we niet op basis van vaste pakketten en pakketprijzen. Al onze klanten werken met een op maat gemaakte oplossing en inrichting.

Voor een gerichte prijsindicatie kun je ons bereiken op +31 10 820 29 10. Je kunt ook je gegevens achterlaten, dan nemen wij contact met je op!

Ik wil een prijsindicatie voor mijn organisatie