Ubeeo ATS: Recruitmentsoftware op maat

Hoewel Ubeeo ATS een standaardoplossing is, is de software vrijwel volledig aan te passen aan de wensen van de klant. Standaardoplossing betekent bij ons niet dat we de processen van de klant terugbrengen tot eenheidsworst. Bij ons betekent standaard dat we onze recruitmentsoftware zo in kunnen richten, dat het past bij de organisatie. En daarin gaan we ver.

flexibel sollicitatieformulierPassend sollicitatieformulier

In Ubeeo ATS kan je met meerdere sollicitatieformulieren werken die je zelf op maat maakt. Door dat te doen, stel je alleen voor de voor de vacature relevante vragen. Het is ook mogelijk om scores aan vragen en antwoorden te koppelen. Op basis van de score kan je een vervolgactie nemen, zoals uitnodigen, afwijzen of in file houden.

Flexibele sollicitatieformulieren

Flexibel sollicitatieprocesFlexibel in te richten sollicitatieproces

Uit welke stappen het sollicitatieproces bestaat, bepaal je zelf!
Het sollicitatieproces van de klant is leidend bij het inrichten van Ubeeo ATS.
Uitnodigingen, afwijzingen, contactmomenten, een kandidaat overzetten naar een vacature bij een andere afdeling, een assessment of het aanbieden van een arbeidsovereenkomst; alles wordt naar wens ingericht.

Flexibele backoffice »

Correspondentie op maatAlle correspondentie in de
gewenste huisstijl

Alle correspondentie met kandidaten wordt verstuurd in net opgemaakte HTML-mails. We zorgen ervoor dat het in de gewenste huisstijl komt te staan. Wil je weten hoe ons recruitmentsysteem nog meer kan bijdragen aan jouw employer brand?

Employer Branding »

Dashboard: bepaal zelf wat je ziet

Met het dashboard heb je jouw eigen, persoonlijke startpagina waarin je haast alle informatie terugvindt die je in je dagelijkse werk als recruiter nodig hebt. Alle overzichten, favoriete rapporten, nieuw binnengekomen sollicitaties et cetera. Wil je iets niet zien, dan klik je het weg en die instellingen worden vastgehouden.

Dashboard »

Recruitmentsoftware op maatIntegratie met bedrijfssite

Een goede integratie van de ‘werken bij’ site met de bedrijfssite van je organisatie is niet alleen mooier, het zorgt er ook voor meer sollicitanten. Door unieke technologie bieden we je binnen een paar weken een volledig geïntegreerde e-recruitment oplossing in je site. Natuurlijk wil je dat de vacatures optimaal geïndexeerd worden door zoekmachines. Daarom maakt Ubeeo ATS geen gebruik van “site binnen een site” technieken (iframes). In plaats daarvan nemen we de complete look-and-feel van de site over. Hiernaast zorgen wij ook voor een goed werkende mobiele site in dezelfde stijl en geheel geoptimaliseerd voor een klein scherm!