Mobiel solliciteren

Maak de recruitmentsite geschikt voor mobiel en tablet

Vanaf april 2015 speelt de mobielvriendelijkheid van een site een rol in de ranking van Google. Websites die niet geoptimaliseerd zijn voor mobiel, komen lager te staan in de zoekresultaten. Het is nu dus nóg meer van belang dat je werken-bij site mobielvriendelijk is. Daarom maken wij werken-bij sites geschikt voor mobiele telefoons en tablets. Snel, overzichtelijk en in de gewenste look & feel.

Een goede mobiele sollicitatie-ervaring

Veel mensen oriënteren zich mobiel of via tablet op een nieuwe baan en als werkgever wil je dan natuurlijk direct een goede indruk maken. Want denk je eens in hoe je het zelf vindt als je op een site komt die niet goed werkt op je mobiel. Ubeeo ATS | Mobile, is een geoptimaliseerde mobiele werken-bij site die volledig in de huisstijl van het bedrijf gemaakt kan worden. Deze speciale mobiele applicatie werkt op alle moderne smartphones zoals Android, iPhone, Windows Phone, Blackberry en op tablets zoals de iPad.

Met Ubeeo ATS | Mobile creëer je een prettige gebruikerservaring die bijdraagt aan jouw employer brand.

Employer branding

 

mobiel-locatie1Vacatures zoeken, doorsturen en meer…

Vacatures zoeken op een door Ubeeo geoptimaliseerde site, gaat op trefwoorden, via een filter en/of op locatie. We kunnen de locatie van de bezoeker gebruiken en zo vacatures in de buurt laten zien. Het openen van een vacature gaat met één simpele klik en de goed leesbare tekst verschijnt snel. Lijkt de vacature interessant, dan stuurt de bezoeker de vacature eenvoudig door of hij solliciteert direct.

Heb je specifieke eisen of wensen? We denken graag met je mee! Heb je bijvoorbeeld meerdere kantoren? Dan biedt de kaart de ideale oplossing, deze toont namelijk alle vestigingen en desbetreffende vacatures overzichtelijk op één kaart. Heb je maar weinig vacatures of maar één profiel waar de mensen aan moeten voldoen? Dan zou je de zoekfunctie weg kunnen laten.

Werken-bij site op maat

 

Solliciteren met je mobiel of tablet

We bieden een solliciteerknop die kandidaten de keuze geeft hoe zij hun sollicitatie willen doen: een cv uploaden, informatie uit LinkedIn of Facebook gebruiken of gewoon het formulier invullen. De solliciteerknop past zich aan aan de omgeving (hij is ‘adaptive’) en werkt niet alleen op desktop websites, maar ook op tablets en smartphones. Bij solliciteren via je mobiel of tablet merk je vaak dat je geen bijlagen toe kan voegen. Dus wat doe je dan met je cv? Om toch documenten te kunnen uploaden op tablets en smartphones bieden we een koppeling met Dropbox.

Solliciteerknop

employerbranding

Responsive website design

Naast onze aparte mobiele applicatie kun je ook kiezen voor een volledig responsive werken-bij site. Een responsive website past zich aan aan het device waarmee de site geopend wordt en werkt dus goed op zowel een desktop computer, tablet als op een mobiele telefoon. Ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van werken-bij sites en het verzorgen van een prettige kandidaatervaring op alle apparaten.

Responsive webdesign