Arbeidsmarktcommunicatie

Jouw eigen Employer Brand

Ubeeo ATS biedt een complete e-recruitmentoplossing, Het is niet alleen een trackingsysteem. Natuurlijk vinden wij een efficiënt administratief proces belangrijk en we zijn daar heel goed in. Maar minimaal even belangrijk is het proces dat daaraan vooraf gaat: het vinden, binden en boeien van kandidaten. Wij bieden allerlei oplossingen en mogelijkheden voor creatieve, effectieve arbeidsmarktcommunicatie.

arbeidsmarktcommunicatie - gepersonaliseerde emails

Alles in de eigen look en feel

De werken-bij site vormt het visitekaartje van je organisatie. Je wilt het liefst dat jouw merk consistent en zonder compromissen wordt uitgedragen. Wij leveren daarom creatief maatwerk zodat Ubeeo ATS volledig volgens de huisstijlrichtlijnen van jouw organisatie wordt geïmplementeerd. Wil je een compleet nieuwe recruitmentsite ontworpen hebben? Dan gaan wij graag met je om de tafel zitten om al je wensen en ideeën door te nemen.

De correspondentie met sollicitanten is natuurlijk ook volledig in de look & feel van de organisatie. Zo wordt een grotendeels geautomatiseerde administratie toch persoonlijk!

Employer Branding

arbeidsmarktcommunicatie - responsive design

Desktop, tablet & mobiel

Met het toenemend gebruik van tablets en smartphones, vergroot ook de wens bij kandidaten om zich via deze apparaten te oriënteren op een baan en te kunnen solliciteren. Recruitmentsites worden door ons dan ook ontwikkeld voor en getest op alle mainstream browsers, voor desktop, tablet en mobiel.

Met Ubeeo ATS Mobile gaan wij nog een stap verder en optimaliseren wij de recruitmentsite volledig voor mobiel gebruik.

Ubeeo ATS Mobile

arbeidsmarktcommunicatie - werven via facebook

Multimediale aanpak

Om je doelgroep zo goed mogelijk te bereiken is het belangrijk een goede mix in te zetten van verschillende communicatiemiddelen; om daar te zijn waar jouw potentiële kandidaten zijn. De zoektocht van kandidaten begint vaak bij een zoekmachine. Daarom maakt Ubeeo gebruik van Google-vriendelijke pagina’s.

Ubeeo biedt ook directe koppelingen met externe (social)media zoals, jobboards, Twitter, Facebook, zodat je vacatures direct uit kunt zetten op andere communicatiekanalen. Ook de mogelijkheden om door te sturen en en te solliciteren via sociale media, zorgen voor een groter bereik en maken het de sollicitant makkelijk.

Werven via social media

arbeidsmarktcommunicatie - Google-Analytics

Meet succes

Met een onbeperkt budget kan alles, maar dat heb je in de praktijk niet. Als een aantal communicatiemiddelen heel goed werkt, wil je het meteen weten. Ubeeo ATS is daarom volledig geïntegreerd met Google Analytics. Je krijgt inzicht in welke bronnen wel werken en welke niet. Dat is een perfect stuurmiddel voor je campagnes!

Analytics & Rapportages