Bulkacties uitvoeren

Dertig sollicitanten tegelijk afwijzen of 100 kandidaten uitnodigen voor een open dag? Dat vraagt om bulkacties! Met bulkverwerking in Ubeeo ATS voer je eenvoudig meerdere kandidaten tegelijk door het proces met slechts enkele klikken. Ze ontvangen dezelfde mail, maar wel met hun eigen, persoonlijke gegevens erin. De recruiter bespaart tijd, maar toch houd je het contact met de sollicitant persoonlijk. Het woord bulkacties klinkt dan wel afstandelijk, maar in het gebruik hoeft het dat zeker niet te zijn!

 

 

 

 

 

Kandidaten selecteren

Je ziet hier de kandidaten die nog in de procedure zitten voor de vacature Mobile Network Designer. Ik heb de 3 kandidaten geselecteerd die ik wil gaan afwijzen.

Actie kiezen

Onder ‘Opties’, heb je de mogelijkheid om alle geselecteerde kandidaten tegelijk af te wijzen.

Bevestigen

Voor alle zekerheid krijg je een checkvraag.

Specificaties

Selecteer de afwijsreden.

Email kiezen

Kies een bijbehorende standaard-email uit de email-library; de kandidaatnaam en vacaturetitel worden automatisch ingevuld door het systeem. Wil je nog wijzigingen maken in de emailtekst dan kan dat!

Email bekijken

Klik op ‘bekijken’ om te controleren of het er goed uitziet en alle benodigde informatie erin staat voordat je de emails definitief verstuurt.