« Naar nieuwsoverzicht

Ubeeo Nieuws

Het laatste nieuws & onze visie op online recruitment

Ubeeo recruitmentsoftware & universiteiten: een goede combinatie!

23 juli 2015 G+ Nieuws
2015-07-23
TUE

Al vanaf het prille begin van het bestaan van Ubeeo, hebben we klanten die hoge en heel specifieke eisen stellen aan het recruitmentsysteem. We leveren dan wel standaard software zoals dat heet, maar door de manier waarop het is gebouwd, is het eigenlijk als maatwerk in te richten. Een klant of gebruikersgroep ziet bijvoorbeeld alleen die onderdelen die echt nodig zijn en als het moet, kan zelfs iedere soort vacature een eigen passend formulier en proces krijgen. En of dat nou in één of drie talen moet, dat kan allemaal.

Eén van de branches waarvoor die meertaligheid heel belangrijk is, is het hogere onderwijs; de universiteiten. Daarnaast gebruiken universiteiten en onderzoeksinstituten meestal van samenstelling wisselende selectiecommissies om kandidaten te beoordelen. Via ons recruitmentsyteem kan een vacaturehouder of recruiter commissieleden uitnodigen, reviewen zij de kandidaat op eenvoudige wijze en houdt de vacaturehouder het totaaloverzicht.

Inmiddels hebben we een flink aantal scholen, colleges en universiteiten als klant. Om er een paar te noemen: Hospital University Geneva, University of York, Liverpool John Moores University, University of Northampton, University of Wolverhampton en in Nederland TU/e, de Technische Universiteit Eindhoven.

Martijn Hemminga, van Recruitmentsystemen.nl, bezocht TU/e enige tijd geleden om hen te vragen naar hun ervaring met het recruitmentsysteem van Ubeeo. Lees hier het artikel. Wij zijn er blij mee en blijven hard werken om ervoor te zorgen dat we op de toekomstige vragen en ontwikkelingen ook goed voorbereid zijn!