« Naar nieuwsoverzicht

Ubeeo Nieuws

Het laatste nieuws & onze visie op online recruitment

Ubeeo introduceert Recruitment Analytics

11 februari 2016 G+ Nieuws
2016-02-11

Ubeeo heeft in samenwerking met Victa een analyse module ontwikkeld op basis van Qlik Sense: Ubeeo Analytics.

Ubeeo Analytics is een business intelligence dashboard: rapporten worden in heldere grafieken en tabellen weergegeven. Het geeft o.a. inzicht in vacatures, kandidaten, bronnen, hires, doorlooptijden en afwijsredenen die je in het recruitmentsysteem opslaat.

Normaliter leveren we onze recruitment software altijd met een set standaard rapportages en met een rapportagetool waarmee de gebruikers zelf rapporten kunnen samenstellen. Daarnaast bouwen wij op verzoek uiteraard maatwerk rapporten. Toch was dat nog niet voldoende vonden wij. Zie je in een rapport iets opvallends, dan zou je eigenlijk door willen kunnen klikken op die data om te zien wat erachter zit. Vaak roept een rapportage vragen op waardoor je weer nieuwe rapporten moet draaien. Dit kan nu dus veel eenvoudiger met Ubeeo Analytics.

Recruitment-Analytics_XL

Victa is een bedrijf dat zich bezighoudt met informatievoorziening en management dashboarding met de Business Intelligence software Qlik Sense.

Lees meer over onze samenwerking op https://ubeeo.nl/recruitment-software/analytics-en-rapportages/ubeeo-analytics/ en neem gerust contact met ons op als je er meer over wilt weten.