« Naar nieuwsoverzicht

Ubeeo Nieuws

Het laatste nieuws & onze visie op online recruitment

Nieuwe wervingssite voor Albert Heijn

14 maart 2013 G+ Nieuws
2013-03-14
AH_Screenshot_Hagelslag_wide

Albert Heijn heeft een nieuwe wervingssite gelanceerd. Op werk.ah.nl staan alle vacatures van de Albert Heijn winkels, Albert Bezorging en distributie. Naast de vacatures en informatie over mogelijke banen, salaris en opleiding, laat de site dmv foto’s en filmpjes zien hoe het is om er te werken (en dat ziet er heel leuk uit!)
Albert Heijn heeft met 3 partijen samengewerkt om deze site te maken: Young Works en Magic Bullet zijn verantwoordelijk voor het concept, ontwerp en de bouw. De derde partij zijn wij – Ubeeo – en daar zijn we hartstikke trots op. Wij hosten de site, die echt duizenden bezoekers per dag heeft, en ons recruitmentsysteem Ubeeo ATS zit er achter om alle sollicitaties te verwerken.
Het is de moeite waard om de site te bekijken. Alleen al omdat je tijdens het invullen van het sollicitatieformulier, je eigen naam kan laten bouwen in je lievelingsproduct… (klik dan wel aan het einde op de knop ‘annuleer’ zodat je niet echt solliciteert.) Je kunt je persoonlijke artwork ook downloaden of sharen. Een aanrader!
Benieuwd naar de website? Kijk op werk.ah.nl