« Naar nieuwsoverzicht

Ubeeo Nieuws

Het laatste nieuws & onze visie op online recruitment

Nieuw: Ubeeo mobiel backoffice beschikbaar

27 oktober 2017 G+ Nieuws
2017-10-27

Altijd en overal inzicht in je recruitment data

Alle gebruikers van onze Benelux klanten, hebben nu toegang tot het mobiele backoffice. Het backoffice was al te gebruiken op tablets (naast laptop en pc) maar vanaf 26 oktober is Ubeeo dus ook geoptimaliseerd voor gebruik op de mobiele telefoon.

Deze webapp is een extra ondersteuning voor vacaturehouders, managers en recruiters en geeft de meest relevante informatie over vacatures, kandidaten, gesprekken en eventueel carrière-evenementen. Wat je als gebruiker precies te zien krijgt, ligt aan de rol en de rechten die je hebt.

In één oogopslag zie je per vacature hoeveel kandidaten er binnen gekomen zijn en in welke fase van het proces ze zitten (de funnel).

Heb je een sollicitatiegesprek? De afspraken voor de komende tijd staan in de app. Vóór het gesprek lees je op je mobiel nog even het cv en de brief van de sollicitant die je gaat spreken en je ziet in één oogopslag wie er nog meer bij deze procedure betrokken is. Dat maakt het overleggen of terugkoppeling geven aan de betrokken recruiter heel makkelijk!

Kandidaten beoordelen vanaf je mobiel

Kandidaten beoordelen kan ook mobiel. Zit je in een selectiecommissie voor een bepaalde procedure? Of is je gevraagd om kandidaten te beoordelen? Dan geef je nu ook via je mobiel eenvoudig via “duimpjes” aan of je een positief, negatief of een neutraal oordeel geeft over de kandidaat.

“Persoonlijk vind ik Mobiel Backoffice een super handige toevoeging voor de Ubeeo gebruikers om op makkelijke wijze informatie over kandidaten, vacatures, afspraken en evenementen in te zien.” (Paul Korste, developer van Ubeeo)

De mobiele app is voor alle gebruikers van al onze klanten te gebruiken. We stellen het enorm op prijs als gebruikers feedback willen geven op deze nieuwe aanwinst! Wil je er iets over kwijt? Gebruik gerust de Livechat functie in het systeem of stuur een mail naar info@ubeeo.nl

Voor sollicitanten van onze klanten is alles wat met mobiel te maken heeft al jarenlang dik in orde. Klik hier voor meer informatie over solliciteren via mobiel. Of lees meer over de mogelijkheden met ons mobiele backoffice: Ubeeo Mobile Recruitment